Cine a fost bărbatul pe care Marina Voica l-a iubit nebunește: „M-a văzut la televizor și s-a îndrăgostit de mine…”

27 mai 2024 7:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marina Voica, una dintre cele mai iubite interprete de muzică din România, a avut o viață plină de evenimente și povești de dragoste pasionale. Deși s-a bucurat de relații de-a lungul anilor, un singur bărbat a rămas în sufletul ei mereu.

Marcel Voica, prima dragoste și primul soț

Marina Voica s-a căsătorit la vârsta de 19 ani cu Marcel Voica, în timpul studiilor la Moscova. Cu toate că tânăra artistă era îndrăgostită de Marcel, drumurile lor au luat-o în direcții diferite, iar după un an de căsnicie, Marcel a plecat în România. Relația lor s-a stins treptat, iar cei doi au divorțat după șase ani.

La vârsta de 26 de ani, Marina s-a recăsătorit cu Viorel Teodorescu, care avea să fie marea ei iubire. Această poveste de dragoste a început atunci când Viorel a văzut-o pe Marina la televizor și s-a îndrăgostit pe loc. Deși diferența de vârstă era semnificativă și relația lor a fost marcată de durerea pierderii lui Viorel în 1981, Marina a păstrat mereu amintirea acestui bărbat în inima ei. „M-a văzut la televizor și s-a indragostit de mine (…)”, a spus Marina Voica.

Laurențiu Cazan, o poveste de dragoste îndrăzneață

După moartea lui Viorel, Marina Voica s-a îndrăgostit din nou, de data aceasta de Laurențiu Cazan, un tânăr artist. Chiar dacă diferența de vârstă era semnificativă, această poveste de dragoste a fost una pasională și autentică, demonstrând că vârsta nu este un impediment în iubire.

Într-o etapă ulterioară a vieții sale, Marina Voica s-a reîntâlnit cu un tânăr grec pe care l-a cunoscut cu mulți ani în urmă. Acesta i-a reamintit de dragostea lor trecută și a fost alături de ea în momente dificile. Chiar dacă relația lor a rămas platonică, Marina a apreciat gesturile de iubire și sprijinul necondiționat al lui Gheorghios.

De ce nu a dorit Marina Voica să aibă copii?

Marina Voica a fost mereu sinceră în privința deciziei sale de a nu avea copii. Ea a considerat că nu ar fi fost o mamă potrivită și că nu ar fi putut oferi copilului o educație și o viață în concordanță cu standardele sale. În plus, temerile legate de relația cu un copil și pierderea controlului asupra acestuia au contribuit la decizia ei de a nu avea urmași.

Marina Voica a trăit o viață plină de iubire și pasiune, având parte de mai multe relații de-a lungul anilor. Fiecare bărbat a lăsat o amprentă în inima ei, iar povestea lor de dragoste rămâne vie în memoria fanilor și a celor care au iubit-o. Chiar și acum, Marina Voica continuă să inspire prin forța și frumusețea povestii ei de viață.

Mai multe