Cine este și cu ce se ocupă iubita tinerică a lui Bebe Cotimanis. Pentru ea și-a părăsit soția

29 mai 2024 7:50   Vedete românești

Bebe Cotimanis (69 de ani), faimosul actor român, a fost subiect de interes în presa de divertisment datorită relației sale cu Iulia Dumitru, o tânără actriță care i-a câștigat inima. Cu toate că a fost căsătorit de două ori anterior și are doi copii, Cotimanis a decis să își părăsească soția pentru a fi alături de Iulia.

Cei doi sunt colegi de breaslă

Cei doi formează un cuplu de ceva timp, dar nu au planuri de nuntă în viitorul apropiat. Despre căsătorie, Cotimanis este destul de rezervat, mai ales după experiențele sale anterioare, mărturisind că este un partener dificil din cauza caracterului său impulsiv. Cu toate acestea, el apreciază faptul că Iulia este alături de el și îl înțelege.

Ne-am întâlnit la vârsta la care ne-am întâlnit și nu cred că ne vom despărți vreodată. Ne simțim din ce în ce mai bine, e cunoaștem în amănunt și ne vom cunoaște și de acum încolo!

Monotonia chiar deloc… avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă… indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm. Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți", a susținut actorul, conform Fanatik.

Interesant este că cei doi nu sunt doar parteneri în viața personală, ci și în cea profesională. Amândoi sunt actori și lucrează împreună la diverse proiecte. Deși unele cupluri evită să lucreze împreună din considerente de stabilitate în relație, Cotimanis se simte norocos că poate colabora cu iubita sa. Pentru el, această experiență este una pozitivă, deoarece se pot susține reciproc și se înțeleg perfect.

Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine”, a spus actorul.

De ce nu vrea să se căsătorească Bebe Cotimanis cu iubita lui

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre căsătorie, Cotimanis rămâne evaziv. Întrebat de ce nu și-a cerut încă iubita în căsătorie, actorul a răspuns cu o glumă, preferând să nu ofere prea multe detalii. Cu toate că relația lor este una stabilă și fericită, Cotimanis pare să nu fie grăbit să treacă la următorul nivel.

  „Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul”, a mai spus Bebe Cotimanis, într-un interviu pentru Libertatea.

Cum s-au cunoscut

Cine ar fi crezut că destinul își va croi calea printr-o întâlnire pe scena teatrului? Pentru Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, dragostea a înflorit în lumina reflectoarelor, în timp ce se pregăteau pentru un spectacol la Teatrul Alexandru Davila, acum opt ani.

Întâlnirea lor a fost una plină de emoție. Deși Bebe era deja căsătorit, inima lui s-a deschis în fața frumuseții și talentului Iuliei. Pentru el, a fost dragoste la prima vedere, iar atracția pe care o simțea era evidentă chiar din primele momente.

Respiram mai greu când o vedeam, dar ea m-a ținut la distanță la început și asta m-a atras la ea. Cred că pe bază nervoasă m-am îndrăgostit”, a dezvăluit Cotimanis într-o emisiune.

La momentul întâlnirii lor, Bebe era căsătorit cu make-up artistul Florina Mărcuță, cu care avea un fiu, Matei. Cu toate acestea, viața le-a pregătit o surpriză neașteptată atunci când Bebe și Iulia au descoperit că sunt predestinați unul pentru celălalt.

Mai multe