Codin Maticiuc, criză de nervi pe platourile de filmare?: «Mă spânzur de o grindă!»

22 iunie 2022 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Codin Maticiuc a dezvăluit care este de fapt atmosfera pe platourile de filmare la producțiile pentru care a lucrat ca producător, iar filantropul a mărturisit că, spre surprinderea sa, a fost mult mai dificil decât și-ar fi închipuit vreodată. 

Codin Maticiuc a recunoscut că este mult mai ușor să conduci un business, sau să fii actor decât să investești bani într-un film. Afaceristul a declarat că a fost de-a dreptul copleșit de nivelul de stres pe care îl presupune rolul de producător al unei pelicule cinematografice.

Citește și: Codin Maticiuc, mesaj viral! Care sunt fetele de care bărbații trebuie să se ferească

Filantropul a rămas deosebit de marcat de responsabilitatea uriașă pe care trebuie să și-o asume fiecare membru al echipei de filmare. Codin susține că a fi producător este cel mai dificil lucru din lume și nu se compară cu meseria de actor, întrucât, a argumentat, Maticiuc, un actor ,,face școală". 

Citește și: Codin Maticiuc și-a dus copiii la mare, la hotel de fițe

„E mai greu să fii producător, de 1.400.000 de ori. Actor nu că nu-i greu, se face școală, dar nu există stres. La producător, îți cade părul din nas de nervi, nu există așa ceva! Nu știu dacă e ceva mai greu pe lumea asta, să îți bagi toți banii și toți banii să fie concentrați în atât de puține zile.", a declarat Codin Maticiuc pentru CanCan.

Desigur, a fi producător de film, în lipsa unei culturi cinematografice solide și a unor studii specializate de marketing cultural, poate fi într-adevăr extrem de dificil, dar acesta nu este nicidecum cazul lui Codin Maticiuc. 

Codin Maticiuc, despre riscurile uriașe în producția de film

Afaceristul a descris presiunea și emoțiile prin care trece de fiecare dată când se află pe platourile de filmare. Maticiuc este pe deplin conștient că o singură clipă de neatenție din partea unui singur om poate duce la prăbușirea întregului proiect.

,,Într-o zi de filmare, toată lumea poate să greșească atât de rău, inclusiv băiatul ăla care salvează cardurile! E un băiat care trebuie să stea lângă un laptop și băieții care filmează duc cardurile, le bagă în laptop, le salvează, aduce alte carduri.

Ăla, într-o bună zi, dacă vine și zice «Boss, n-am fost atent, m-am dus la baie!», el nu are voie să meargă la baie. Dacă merge la baie și i se fură laptop-ul, o iei de la zero! Te spânzuri, să îmi dea banii pe viață, eu mă spânzur de o grindă!”, a declarat Maticiuc pentru sursa citată. 

În ciuda tuturor greutăților cu care se confruntă, Maticiuc a anunțat că lucrează la un nou film, ,,Teambuilding", peliculă în care și-a pus toată încrederea, deoarece e convins că va aduce publicul în sala de cinema. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe