#Exclusiv Click!

Colaborarea momentului! Miki și Nelu Vlad de la Azur oferă "Trandafir din dragoste"! "Trandafirii sunt ca și dragostea: sunt frumoși, miros frumos, sunt colorați dar te și înțeapă tare dacă nu ai grijă!"

1 octombrie 2024 10:05   Vedete românești

Cu Miki și Nelu Vlad de la Azur începe bine luna octombrie și ne asigura că o să o ținem într-o dragoste și-o veselie!

Miki s-a bucurat de un super succes cu melodia "Primul pas" cu care a "rupt" TikTok-ul însă ce urmează este de departe ceva mult așteptat de îndrăgita artistă care a avut cea mai tare idee. A compus o piesă care i-a mers la suflet, "Trandafir din dragoste", și s-a gândit că nu ar fi mai potrivit decât să o cânte alături de o adevărată legendă, și anume Nelu Vlad de la Azur.

Cât a clipit acest duet a și avut loc iar azi, Miki lansează "Trandafir din dragoste" împreună cu Nelu Vlad de la Azur.

Totul se întâmplă și a fost posibil și în colaborare cu MusicLover. Iar artista este extrem de încântată de ceea ce a ieșit!

"Melodia "Trandafir din dragoste" am compus-o împreună cu Niculae Robert Andrei. Nu suntem la prima colaborare. Prima piesă la care am lucrat împreună este "Primul pas", lansată în primăvara acestui an. Ne-am dat seama abia după ce am înregistrat vocea mea în studio că ar merge să fac un duet cu o voce masculină!

M-am gândit imediat la Nelu Vlad, pentru că melodia are așa… un parfum de Trupa Azur. Am vorbit cu domnul Nelu, i-am trimis melodia, i-a plăcut și am înregistrat-o în varianta actuală! Este o melodie de dragoste! Trandafirii sunt că și dragostea: sunt frumoși, miros frumos, sunt colorați dar te și înțeapă tare dacă nu ai grijă!  Am primit destui trandafiri, dar sinceră să fiu nu sunt florile mele preferate! Pentru viitor mai am pregătite și alte melodii foarte frumoase!", ne-a asigurat Miki pentru că este foarte ambițioasă și de când o știm face treabă bună în muzica românească.

Ia lecții de dans popular la școala lui Nea Marin

Cunoscuta artistă are agenda plină. Pe lângă muzica care a consacrat-o, pop-dance cu influențe house și latino, Miki are un repertoriu bogat. Și pentru că a introdus folclorul autentic în repertoriul său și a decis să mai aibă încă o formulă de show și să cânte și cu taraful, cunoscuta artistă a decis că nu i-ar strica astfel și niște lecții de dans popular. Și iată că a fost hotărâtă și s-a apucat de treaba! Și nu oriunde, ci la școala de dans a binecunoscutului Nea Marin, după cum ne-a povestit chiar ea.

Avem evenimente de luni până duminică, nu mai stăm deloc pe acasă, ceea ce mă bucură! Pe plan muzical, de anul trecut cânt și folcor autentic și îmi place foarte tare, cânt cu taraf, adică mai am o variantă de spectacol. Sunt foarte mulțumită pentru că sunt foarte ocupată. Am mai multe variante și întreb, ce vreți să vă cânt, clientul alege. Oricum îmi place foarte mult! M-am apucat și de dans popular la Nea Marin, la Școala de dans Larisa și Marin Barbu. Fac asta din luna martie, îmi place mult de tot și merg de două ori pe săptămână. Mergeam o dată pe săptămână  și nu învățăm pașii.  De când am început să cânt folclor am zis să fiu completă, să învăț să și dansez ca lumea! De aceea mi-am luat și două zile pe săptămâna pentru că vreau să învăț! Cele mai grele sunt dansurile moldovenești! Sunt foarte rapide și au foarte mulți pași și țopăială multă și obosești. Mai repet și acasă", ne-a spus Miki, la un moment dat pentru Click!

Mai multe