Ce gesturi mari face Miki de la K-pital pentru cei mai puțin norocoși! „Am bătrâni și familii cu mai mulți copii și lângă București!”

#Exclusiv Click!

Miki de la K-pital, pe numele ei Mihaela Marinache, a făcut figură bună pe scena Festivalului de la Mamaia, la ediția aniversară Mamaia 60 care a avut loc în acest weekend.

Artista are 50 de ani dar nu și-i arată deloc și pe lângă muzică este mare iubitoare de animale. În plus, de ceva timp încoace îndrăgita artistă face și acte de caritate pentru bătrâni și familii defavorizate, alături de câțiva prieteni și o fundație, mai precis, împreună cu mai mulți voluntari caută familii cărora le duce haine și  de mâncare, un gest extrem de nobil și de frumos. Click! a aflat chiar de la Miki de la K-pital cum se desfășoară mai exact aceste lucruri.

Face fapte bune pentru oamenii nevoiași

Miki, în seara asta am aflat că faci voluntariat și gesturi de caritate pentru familii fără posibilități! De când se întâmplă acest lucru?

Nici nu mai știu exact de când fac chestia asta, de dinainte de pandemie. Îmi aduc aminte că atunci când am mers cu o prietenă de-a mea, Geanina Olaru, și aveam măști pe față, deci atunci era. Prietena mea cunoaște un tip care are o fundație și noi avem anumite magazine de unde luăm mâncare, care expiră în două zile. Luăm mâncarea respectivă de la magazin, seara, când închide magazinul și o ducem la familiile care au nevoie, depinde, sunt și prin București. Am bătrâni, am familii cu mai mulți copii, și lângă București. Îmi place să fac asta! Nu pot să îți explic! Să îi vezi cum iau sandvișurile și mănâncă, nu ai cum să descrii asta! Înainte făceam foarte des asta pentru că era cu pandemia și nu aveam cântări, aveam mai mult timp liber. Acum fac asta o dată pe săptămână, suntem mulți voluntari, sunt și actori, mai mulți. Nu am făcut publică chestia asta, mă duc și ajut. Am adunat și hăinuțe de la prieteni, de la copiii cărora le-au rămas mici hainele, facem cutii cu hăinuțele spălate, tot, cu etichete în funcție de vârste, 3-5 ani, 5-10 ani, fetițe, băieți, jucării, îmi umplu mașina cu ele și le ducem acolo unde este nevoie, și mai ales de sărbători!

Cum a ratat mașină la Festivalul de la Mamaia

Cum ți s-a părut acum la Mamaia, la această ediție aniversară?

Foarte mișto! A fost așa, o chestie... Mi-am adus aminte de emoțiile alea! Știi, chiar dacă  a fost ediție aniversară eu m-am simțit cumva ca la un concurs, așa greutate, nu știu cum să îți zic!

Dar tu când ai participat la Mamaia?

În anii 1991 și 1992!

Ai luat ceva premii atunci?

Am luat Premul sponsorului. Am primit o grămadă de bani. Am și articolele acasă, decupate din ziare, sponsorul era cu mașini,  ar fi vrut să îmi dea cadou o mașină dar juriul nu a fost de acord pentru că premiul ar fi fost mult mai mare decât toate premiile la un loc.

Mai faci dansuri populare la Nea Mărin?

Da! De două ori pe săptămână merg la dansuri la Nea Mărin. Avem, în rest, concerte, evenimente, e bine, avem de toate.

Știu că ești mare iubitoare de animale! Câte animăluțe ai acum acasă?

Mai am acasă 3 căței, am avut mai mulți dar au îmbătrânit și au murit rând pe rând. Și acum, mai nou, am și vreo 5 pisici maidaneze, care au venit la mine pe terasă, le-am castrat și tot mai adun pisici din cartier ca să le castrez pentru că s-au înmulțit foarte tare. Nu mai sunt câini pe stradă și sunt foarte multe pisici. Nu e ok să ieși dimineața pe stradă și să vezi un pisicuț călcat de mașină. Am zis că le adun, găsesc să le castrez gratis sau cu bani…

Ziceai că stai cu grija cățeilor. Îi lași cu cineva când pleci de acasă, cum s-a întâmplat acum?

Nu, acum sunt singuri acasă! De obicei vine mama dar acum am zis că dacă plec dimineață și  vin seara e ok, i-am scos afară. Ei dorm toată ziua, nu mănâncă, nu beau apă, știu, sunt obișnuiți, ca să nu aibă probleme când sunt singuri acasă. Cum ajung îi scot, mănâncă, beau apă, mă așteaptă.

Îți dorești să cânți cu cineva anume acum?

Eu am reorchestrat “De-ai fi tu salcie la mal”, i-a plăcut domnului Moculescu. Asta a fost acum ceva timp, a intrat pe radio. M-a ajutat Andrei Kerestely. Poate o să mai fac niște duete, de ce nu, trebuie să vedem cu cine, să fie interesant. Dintre artiștii noi, toți mi se par buni, cântă, au voci, au melodii foarte frumoase. Theo Rose e foarte mișto! Și haioasă și naturală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net