Ce pensie are Nelu Vlad, din trupa Azur, solistul piesei „Se mărită Mona mea”, după 50 de ani de muzică? Restricțiile medicale, la șase luni după ce era să se prăbușească pe scenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nelu Vlad, solistul pieselor de succes „În stație la Lizeanu” și „Se mărită Mona mea”, nu are o pensie direct proporțională cu celebritatea. Artistul ne-a dezvăluit cum se simte, la șase luni după ce medicii l-au diagnosticat cu hematom pe creier, dar și ce pensie are, după cei peste 50 de ani de activitate muzicală.

Ce pensie are, după 50 de ani de muzică?

Artiștii din „Generația de Aur” nu se pot lăuda cu pensii mari, mai ales dacă nu au avut înregistrată pe cartea de muncă întreaga activitate artistică. Întrebat de reporterul Click! câți bani îi aduce lunar poștașul, după zeci de ani de recitaluri, Nelu Vlad (73 de ani) ne-a dezvăluit suma primită:

„Am o pensie de 2.000 de lei, pentru anii pe care i-am adunat pe cartea de muncă, atât are și soția, tot 2.000 de lei. Nu mă plâng, este bunicică. Însă, eu mai și cânt, nu stau acasă”.

Ce interdicții are, de la medic, după ce a fost la un pas de moarte?

Nelu Vlad a luat în serios avertismentul medicilor, care i-au salvat viața, după ce, în urmă cu 6 luni, i s-a făcut rău pe scenă. Doctorii din Cluj l-au diagnosticat atunci cu hematom pe creier, fiind internat de urgență și supus unui tratament care a dat roade, starea sa de sănătate fiind acum bună: 

„Medicii mi-au interzis, dacă mai merg la mare, să cânt, să mai stau la plajă sau să mă expun la soare. Am interzis și la băuturi reci și alcoolice, înainte mai beam și eu câte o bere, acum m-am lăsat și de fumat. Trebuie să mă odihnesc mult, să nu mai pierd nopțile, în tinerețe mă odihneam câteva ore.

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul. Trebuie să mai merg la control, la clinica din Cluj, încă sunt sub observație. Nu e de glumit cu problemele de sănătate”, mai spune Nelu Vlad, exclusiv pentru Click!

A fost aplaudat la Festivalul „Nostalgia”, unde a cântat și „Cenușăreasa”

Nelu Vlad a fost invitat, luna trecută, și la Festivalul Nostalgia, care s-a desfășurat la București. A fost încântat de reîntâlnirea cu publicul, de dragul căruia a și „mușcat din cașcaval”, furând startul. Recunoaște că a revenit pe scenă înainte de a primi avizul medicilor: 

„Am revenit pe scenă mai devreme cu două luni, fața de cum mă sfătuiseră medicii, dar sunt cuminte. Mi-a plăcut la Nostalgia, la festival, au venit oameni din toată țara, ca să ne vadă. A fost o organizare de amploare, o nebunie pe care vrei s-o mai trăiești și anul viitor”, mai spune artistul, pentru Click!

Nelu Vlad va susține recitaluri, la sfârșitul acestui an, și în America, unde este așteptat de fanii de peste Ocean, din diaspora, cu hit-urile „În stație la Lizeanu”, „Se mărită Mona mea” și „Cenușăreasa”, piese care s-au bucurat de succes încă de la debutul trupei, din anii comunismului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net