Are hematom pe creier! Cât timp are interzis Nelu Vlad de la medici să urce pe scenă? Concertele trupei Azur au fost anulate! „Nu am voie…”

#Exclusiv Click!

Nelu Vlad va mai sta zece zile internat în spital, sub supravegherea atentă a medicilor, după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier. Artistul și-a anulat toate concertele cu trupa Azur, timp de două săptămâni. 

Nelu Vlad (73 de ani), liderul trupei Azur, se află internat la acest moment într-un spital din Cluj, după ce medicii i-ai descoperit un hematom pe creier, inoperabil însă. 

Contactat de Click!, artistul a mărturisit că va mai sta internat încă 10 zile, sub supravegherea medicilor. Aceștia i-au interzis să mai urce pe scenă, timp de două săptămâni. 

Nelu Vlad și-a anulat toate concertele cu trupa Azur vreme de două săptămâni!

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi in zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă. 

Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă”, a declarat Nelu Vlad, de pe patul de spital, în exclusivitate pentru Click!

Liderului trupei Azur i s-a făcut rău pe scenă, în plin concert 

Nelu Vlad a ajuns la spital, zilelele trecute, în stare gravă după ce i s-a făcut brusc rău pe scenă, chiar în timpul unui spectacol. 

Cântărețul și-a pierdut echilibrul, dar și vederea, însă a ținut morțiș să urce, totuși, pe scenă, ca să-și termine spectacolul. 

La finalul show-ului, colegii de la trupa Azur au chemat Ambulanța, care l-a transportat pe artist la Spitalul din Cluj. Artistul a fost diagnosticat de medici cu hematom pe creier, inoperabil însă. 

 „Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a spus artistul, pentru starpopular.ro.

Trupa Azur activează în industria muzicală de mai bine de 45 de ani. Formația a fost fondată de Nelu Vlad, în anul 1977. 

Piesele de rezistență ale trupei „Se mărită Mona mea” sau „În stație la Lizeanu” au făcut furori în anii 70-80. Mai nou, acestea au fost reorchestrate și relansate de artiștii din generația actuală și se bucură de același succes. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net