Miki de la K-apital, dezvăluiri neștiute despre carieră. Cine a susținut-o la început de drum și ce legătură exista între ea și regretata Mihaela Runceanu

Miki de la K-apital (51 de ani) s-a numărat printre cele mai îndrăgite artiste de după anii 90. Au trecut mai bine de 2 decenii de atunci, însă a rămas la fel de tonică și plină de viață. Recent, aceasta a dezvăluit cine a susținut-o în carieră, dar și ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu. 

Miki de la K-apital, despre carieră și Mihaela Runceanu
Miki de la K-apital, despre carieră și Mihaela Runceanu

Miki de la K-apital a mărturisit că a fost susținută de părinți în cariera muzicală, dar a vorbit și despre amintirile pe care le are cu Mihaela Runceanu, regretata artistă care s-a stins din viață în 1989. Aceasta i-a fost profesoară de canto, iar pe lângă faptul că era un profesor de excepție, avea și alte calități, spune Miki.

„Mihaela Runceanu a fost un om și un profesor extraordinar, de la care am învățat foarte multe lucruri. Era și severă cu noi, dar la clase era tot timpul veselie. Nu simțeam că mă duc la „școală, îmi era drag să merg la orele ei”, a declarat Miki de la K-apital pentru Viva.

„Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească orice altceva”

Părinții au fost cei care au susținut-o în cariera muzicală. I-au plătit Școala de Arte, acolo unde a început să studieze alături de Mihaela Runceanu și au îndrumat-o spre cele mai bune decizii în privința muzicii.

„Părinții m-au susținut, mi-au plătit pregătirea pentru admiterea la Școala de Arte, unde am început studiul cu Mihaela Runceanu. Erau trei profesoare, dar Mihaela m-a ales la clasa ei. Am crescut la bunica, la țară, până în clasa a cincea, și apoi m-a adus mama la București, că și-a cumpărat apartament. Eram în clasa a șaptea când a venit o doamnă de la Palatul Copiilor și m-a selectat pentru cor.

Am început să merg acolo, după care o vecină i-a spus mamei să mă dea să fac muzică pentru că sunt talentată și am voce. Mama știa, fiindcă eu cântam de mică. Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească la orice altceva, am dat la Școala Populară de Artă și așa am început în mod profesionist să cânt, cu trupe live”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net