Connnect-R recunoaște motivul divorțului de Misha: „Este o femeie...”

2 iunie 2023 12:37   Vedete românești

La câțiva ani de la divorț, Connect-R a rupt tăcerea în noua sa carte „Din livada cu nuci” în care a povestit despre motivul pentru care el și Misha au ajuns în acest punct.

Connect-R și-a înșelat soția

Chiar dacă s-au despărțit, toate vacanțele le fac împreună cu fata lor, de câțiva ani încoace. În spate însă, se ascunde o poveste dureroasă, care dovedește că trădarea nu mai poate repara încrederea într-un om.

Connect-R a recunoscut că a avut un trecut tumultos și că și-a înșelat soția nu o dată, ci de mai multe ori. Deși Misha i-a iertat orice, această durere grea a fost mult prea mare pentru a mai continua. Artistul totuși, și-ar fi mai dorit că frumoasa Misha să îl ierte și să îi mai dea o șansă, susținând că este un cu totul alt om acum și că a lăsat toate greșelile în spate.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța. Astăzi, în noua mea stare, nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine”, mărturisește artistul în carte.

Connect-R speră și acum la o împăcare, spunând că el nu își va reface viața decât în momentul în care Misha și-o va reface pe a ei. „Chiar dacă, în anumite momente, aș fi sperat la o împăcare, cu prima ocazie, îmi reproșa tăios toate gesturile mele de trădare. Mă făcea să mă simt ultimul om, n-a putut să creeze pacea în casă. N-a putut să treacă peste momentele mele de rătăcire. Eu le lăsasem mult în urmă. E Rac, e familistă convinsă, a renunțat la o carieră națională și internațională ca să fie cu mine, ca să se nască fata, iar eu am răsturnat masa, am trădat-o. Eu înțeleg dezamăgirea ei și nu îmi refac viața!”, a mai povestit, artistul, în cartea sa „Din livada cu nuci”.

Mai multe