Corina Bud, lovită cu hate din toate părțile după ce a instigat oamenii la ură, pe stradă, împotriva lui Babasha

15 iunie 2024 8:39   Vedete românești

În timp ce alte persoane publice din România i-au luat apărarea cântărețului de manele după momentul de la concertul Coldplay, Corina Bud a stârnit un val de controverse. Artista a comentat negativ despre Babasha, susținând că a fost extrem de dezamăgită de prezența acestuia pe scenă. Internauții au reacționat și au pus-o la zid, taxând-o pentru cuvintele dure.

Pe 12 și 13 iunie, celebra trupă Coldplay a susținut concerte la Arena Națională din București, în fața a peste 50.000 de spectactori. Însă, fanii nu au fost deloc încântați de momentul artistului român Babasha, care a cântat manele în deschiderea concertului. Nici Corina Bud nu a fost extrem de încântată și a susținut pe rețelele de socializare că a fost dezamăgită de prezența acestuia pe scenă.

Este dezamăgitor ca într-o țară cu atâția artiști talentați să avem, pe una dintre cele mai mari scene ale lumii, în deschidere Coldplay, un asemenea moment. Lipsit de sens și adevăr. A fost super cringe să fiu pe un stadion care huiduia un om pe o scenă. Publicul are mereu dreptate, simte când ceva e fals, forțat și deloc adevărat”, a scris Corina Bud pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Corina Bud, pusă la zid de internauți

Însă, din nefericire pentru cântăreață, deși manelistul a fost huiduit de majoritatea spectatorilor, se pare că a primit un val de critici pentru cuvintele dure! Mai mult decât atât, Corina Bud a făcut un gest neașteptat imediat după concert. Artista i-a oprit pe oameni pe stradă și i-a luat la întrebări pentru a afla ce părere au avut despre momentul Babasha, iar când doi tineri i-au spus că le-a plăcut prestația cântărețului, vedeta le-a arătat semnul „dislike”.

Josnic cum a încercat excesiv să scoată de la oameni cuvinte jignitoare despre momentul lui Babasha”, „E supărată că nu a fost ea invitată d-aia și reacția”, „Urât din partea ei”, „Jos Corina Bud, o nerușinată, frustrată că a cântat Babasha la Coldplay”, „Nu mai ascult Corina, contează foarte mult și caracterul artistului, nu îi mai dau valoare”, suntt doar o parte din comentariile apărute pe rețelele de socializare.

Teodora Stoica o „taxează” pe Corina Bud

De asemenea, nici Teodora Stoica nu a fost de acord cu reacția Corinei Bud. Invitată în emisiunea „La Măruță”, aceasta a ținut să sublinieze faptul că nu împărtășește aceleași valori cu artista și că nu apreciază comentariile negative făcute de aceasta.

„Nu e că nu o suport, dar nu știu, nu avem aceleași valori. Comentariile pe care ea le-a făcut au fost foarte, foarte urâte, la adresa lui Babasha. Nu mi-a plăcut. Eu urmăresc oameni pozitivi, hate-ul nu-l vreau și atunci i-am dat unfollow. Nu contează pentru ea, dar așa”, a spus Teodora Stoica, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Mai multe