Corina Caciuc și Reghe, tablou de familie! Iubita antrenorului arată superb după 2 nașteri. FOTO

13 august 2024 16:40   Vedete românești

Laurenţiu Reghecampf se mândreşte cu iubita lui, care este cu 16 ani mai tânără. El și Corina Caciuc se află în vacanță, alături de fiul lor, Liam. Și cum cuplul este destul de rezervat când vine vorba despre viața personală, nu au dezvăluit locația exactă în care se află, însă au publicat câteva imagini pe rețelele de socializare.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc fără rețineri și se bucură de cei doi băieți pe care îi au împreună: Liam și mezinul familiei, Landon Abram. Cei doi se află acum într-o vacanță de poveste, unde se bucură de relaxare, liniște și peisaje superbe.

Deși nu se știe destinația pe care au ales-o, au publicat câteva imagini pe rețelele de socializare. Din fotografii se poate observa că ei îl au alături și pe fiul lor, Liam. Nu se știe, de asemenea, dacă și nou-născutul, care a venit pe lume în luna martie, este cu ei.

Reghe și Corina par că se înțeleg de minune și se bucură din plin de vacanță, iar micuțul Liam se distrează de minune în locurile de joacă destinate copiilor. Este clar că sunt o familie frumoasă și unită, în ciuda a tot ce s-a întâmplat de-a lungul timpului.

Corina Caciuc și Reghe se bucură de vacanță

În trecut, la scurt timp de la aflarea relației, Laurențiu Reghecampf a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre cum și-a cunoscut actuala iubită.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După care am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Știi cum este… la câte discuții au ieșit și câte discuții sunt, dar și ce vorbește Anamaria peste tot… Este foarte greu ca cineva să mai vadă realitatea.

Acum cât timp am cunoscut-o pe Corina? Acum aproape 1 an și 8 luni, 2 ani, ceva de genul acesta. Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva.

Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura… eu așa o văd. Sunt foarte fericit! O iubesc! Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă!”, spunea Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

Mai multe