Cristina Belciu, schimbare de look. Cum arată acum iubita lui Cristian Boureanu

5 martie 2022 13:45   Vedete românești

Cristina Belciu, iubita omului de afaceri Cristian Boureanu, are doar 24 de ani Și o frumusețe debordantă, demnă de un fotomodel. Recent, Cristina a simțit nevoia unei schimbări de look. După ce a petrecut ore bune la salon a decis să împărtășească fanilor rezultatul final.

Cristian Boureanu este îndrăgostit până peste cap de Cristina Belciu, o tânără cu alură de topmodel internațional care seamănă izbitor cu celebra Monica Belluci. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, în luna decembrie, iar de atunci sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, Cristina a cunoscut-o deja pe fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, și se pare că se înțeleg de minune.

Cristina Belciu a trecut printr-o schimbare de look și și-a închis nuanța părului, cu ajutorul specialiștilor. Diva a dezvăluit fanilor, printr-un intermediu pe care l-a scris pe contul personal de Instagram, că este din nou brunetă și nu mai intenționează să-și decoloreze părul vreodată pentru că nu dorește să-i slăbească structura. 

Cristina Belicu și Cristian Boureanu s-au cunoscut la finalul lunii decembrie, într-un restaurant de fițe din Capitală. Potrivit relatărilor, a fost vorba despre dragoste la prima vedere din partea afaceristului care a fost cucerit pe loc de frumusețea Cristinei. Relația lor a evoluat foarte rapid, iar Cristian a reușit să dea uitării în timp-record povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Laura Dincă timp de mai bine de șapte ani. 

Cristina Belciu și Ioana Boureanu s-au cunoscut deja 

Cristina Belciu a cunoscut-o deja pe fiica lui Cristian Boureanu și au petrecut împreună atunci când tânără a împlinit 22 de ani. S-au fotografiat și s-au distrat, iar imaginile cu ele le-au distribuit pe conturile de Instagram. 

Relația lui Cristian Boureanu și a Cristinei Belciu nu este privită cu ochi buni de toți din pricina diferenței de vârstă. Cea care a folosit cuvinte dure pentru a descrie fascinația afaceristului pentru femeile mult mai tinere a fost Monica Tatoiu.

Cuplul a preferat să păstreze discreția, iar Cristian Boureanu nu a oferit prea multe declarații despre noua relație. Pe de altă parte, Cristina a subliniat că ambii sunt doi oameni maturi, responsabili și deciși să nu asculte vorbele celor din jur. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe