Cristina Cioran și-a botezat fetița. Ema a avut trei perechi de nași

29 mai 2022 12:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ziua de 28 mai este una pe care Cristina Cioran și iubitul său nu o vor uita niciodată. Cuplul și-a botezat fetița, iar la petrecerea care a avut loc după creștinare au fost invitați prietenii apropiați ai cuplului. Micuța a avut trei perechi de nași! 

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu și-au botezat fetița sâmbătă, pe 28 mai. Micuța va purta numele de Ema, iar părinții au fost foarte emoționați în timpul creștinării. Cristina a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să o boteze abia acum, în ciuda faptului că Ema s-a născut în luna iulie a anului trecut. Pandemia și dorința de a-și proteja copilul de frig au fost principalele motive pentru care cuplul a amânat creștinarea fiicei lor. 

Citește și: Iubitul Cristinei Cioran muncește zi și noapte pentru familia sa

„Am zis că nu o botez pe frig, am așteptat să treacă pandemia, n-am știut că vine războiul și a rămas că o botezăm prin mai, ca să treacă și Paștele. Botezul se va face, doar că după mijlocul lui mai. Am găsit niște variante de locație, va fi și terasă, și interior’’, declara Cristina Cioran înainte de Paște. 

Un detaliu inedit: Ema a avut trei perechi de nași, nu una singură. Actrița a mărturisit că toate cele trei perechi le sunt prieteni apropiați, care și-au dorit nespus să aibă o legătură aparte cu Ema, așadar pur și simplu nu i-a putut refuza. 

Vezi și: Iubitul Cristinei Cioran a trecut de la agonie la extaz

„Va avea trei cupluri de nași. Sunt prieteni foarte apropiați și și-au dorit foarte mult să împărtășească acest moment cu noi, așadar Ema va avea mai mulți nași, iar ea își va alege de cine va fi mai apropiată. Nu sunt cupluri căsătorite’’, dezvăluia Cristina. 

Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe pe 18 iulie, dar a putut să o țină în brațe abia o lună jumătate mai târziu pentru că micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Ema era foarte slăbită atunci când a venit pe lume, iar Cristina și-a făcut griji pentru viața fiicei sale. 

Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu își face planuri de căsătorie și nu se imaginează purtând rochia de mireasă. 

„Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată”, a povestit Cristina Cioran. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Mai multe