Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică. La 22 de ani, Radu și-a deschis propria afacere

20 februarie 2024 20:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

La numai 22 de ani, Radu Ștefan Bănică se evidențiază ca un talentat artist și un tânăr antreprenor în devenire!

În urmă cu doi ani, băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a devenit proprietarul unei cafenele în București, pe care a deschis-o cu propriile economii.

La acea vreme, Radu a distribuit vestea pe rețelele de socializare și a dezvăluit cărui om i se datorează sprijinul și încurajarea în noul său demers. Aceasta nu este nimeni alta decât sora sa, Violeta, care pare să-l susțină neabătut pe artist.

„Este o mare bucurie să vă anunț că unul dintre visurile mele s-a împlinit în acest an. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de Prosecco,” a scris Radu pe platforma de socializare.

Radu Ștefan este și student la teatru

Pe lângă spiritul antreprenorial, Radu Ștefan este și student la teatru, aflându-se în al doilea an de studiu. El încearcă să-și construiască propriul nume în industrie, menționând că presiunea asociată numelui tatălui său este grea, iar el dorește să muncească din greu și să reușească pentru a nu-i dezamăgi: „Este o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc pentru a-i face mândri pe părinții mei.”

Tânărul are numeroase planuri pentru viitor și a decis să dea startul acestui business independent.

A lansat o nouă piesă

În urmă cu două săptămâni, Radu Ștefan Bănică a lansat piesa „Vagabondul”, melodie ce a primit numeroase aprecieri, adunând peste 100.000 de vizualizări.

Radu Ștefan Bănică, despre momentul când a participat la primul eveniment cu tatăl lui

Radu Ștefan Bănică a povestit despre experiența sa la primul eveniment la care a participat alături de tatăl său, Stefan Bănică jr. În vârstă de 22 de ani, Radu este actor și cântăreț, dar a rămas în umbra reflectoarelor până la vârsta de 18 ani.

Într-o emisiune TV, Radu a relatat cum a fost când l-a însoțit pe tatăl său la un concert, unde acesta urma să cânte alături de Andra. Cu toate că nu a fost prezentat ca fiul celebrului cântăreț, ci a stat în spatele scenei, nimeni nu l-a recunoscut. Bodyguarzii l-au îndepărtat, fără să știe cine este. Abia când tatăl său a intervenit și i-a explicat cine este, Radu a fost lăsat să se apropie.

Radu a povestit că a încercat să-i facă cunoștință Andrei, dar aceasta nu a fost conștientă de identitatea sa și a plecat. Cu toate acestea, Radu a rămas optimist, gândindu-se că va veni momentul când va fi recunoscut datorită propriei sale persoane, nu a celebrității tatălui său. Acesta a fost primul său contact cu Andra.

Mai multe