Cu cine l-a „tradus” Armina pe Marcel de la Insula Iubirii. A umblat cu un bărbat celebru de la noi, în timp ce el era la filmări și a încercat să ascundă totul

22 septembrie 2024 9:14   Vedete românești

Marcel Andrei, fosta ispită de la Insula Iubirii, formează în prezent un cuplu cu Armina Grigoraș, femeia pe care a cerut-o în căsătorie la scurt timp după întoarcerea din Thailanda. Totuși, acum ies la iveală informații de-a dreptul interesante despre cum bruneta l-ar fi „tradus” pe acesta cu un cântăreț cunoscut. 

Conform cancan.ro, Marcel ar fi fost „tradus” de Armina cu nimeni-altul decât manelistul Bogdan Mocanu, în timp ce el se afla în Thailanda, imaginile vorbesc de la sine. 

Imaginea care a făcut înconjurul Internetului

Potrivit ultimelor informații oferite de sursa citată anterior, Amira a jucat cărțile în favoarea sa în tot acest timp. Mai concret, tatonările dintre ea și actualul logodnic începuseră înainte de filmările Insula Iubirii. Fiind un bărbat de cuvânt, Marcel și-a onorat contractul și a plecat în Thailanda, în timp ce Amira a rămas acasă. 

Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare, în luna februarie, și au vorbit o scurtă perioadă de timp, însă nu au apucat să se vadă atunci față în față. 

În tot acest timp însă, aleasa inimii sale s-ar fi distrat pe cinste alături de Bogdan Mocanu și alți bărbați în Dubai, așa cum a relatat sursa amintită. În imaginile devenite virale, Amira apare într-un story alături de Bogdan Mocanu, și cu toate că atunci era blondă, tatuajul de pe piept a dat-o de gol.

Armina, geloasă pe Maria?!

Deranjată a fost Armina și de faptul că actualul său iubit se aproapiase de concurenta Maria. Invitați în podcastul lui Bursucu, Armina și „Maluma de România” și-au deschis sufletul în fața celor de acasă. Întrebat dacă rolul său în emisiune a fost unul regizat, iubita sa a intervenit și a explicat faptul atașamentul lui Marcel față de Maria a fost doar din poziția de ispită.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, da păi dacă e un om lângă tine”, a spus Armina.

„Da, frumoasă comparație”, a răspuns Bursucu’.

„No offense”, a continuat Armina.

„Da, hai să ne oprim aici, că nu vreau să mă cert cu nimeni”, a reacționat prezentatorul, precizând: „Deci el s-a atașat de Maria. Maria o cheamă, săraca fată, Maria, așa o cheamă. N-are nici o vină. Maria nu are nici o vină, nu vrem să ne certăm”.

„Să înțeleagă toată lumea. Bun. Eu am intrat ca rol de ispită, da? Tot ce s-a întâmplat acolo, am vrut să … Eu mi-am dat seama că ea nu o să aibă nici o treabă cu mine și o să aibă treabă cu Alin. Am simțit chestia asta de la bun început. Dar, în schimb, eu am vrut să creez o poveste în toată treaba asta și să fie și un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum e să faci, să nu renunți, înțelegi?”, a menționat Marcel.

Mai multe