Culiță Sterp, bandajat la cap! A îndurat chinuri de nedescris: „Am capul tot umflat”

28 noiembrie 2023 14:45   Vedete românești

Culiță Sterp a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. Artistul a făcut al treilea implant de păr, de data aceasta la Cluj. 

Cântarețul Culiță Sterp (31 de ani) a ajuns la spital! Cântărețul a fost supus unei noi intervenții chirurgicale estetice. Este vorba despre un nou implant de păr, al treilea după cele două realizate în Turcia, în anii trecuți. 

Artistul are o problemă ereditară și se confruntă cu căderea părului în cantități destul de mari. 

Ultimele implanturi de păr făcute în Turcia nu l-au mulțumit, prin urmare s-a programat la o nouă intervenție, de data aceasta la Cluj. 

Culiță Sterp: „Folosesc o pudră ca să nu se vadă golurile”

„După cum se vede, părul meu e foarte rar aici în față.

Eu folosesc tot timpul o pudră ca să nu se vadă golurile, dar adevărul e că am nevoie de un implant, de încă unul, pentru că eu am mai avut un implant, de fapt două implanturi am mai avut, în 2017, în Turcia.

Nu mi-a plăcut foarte mult cum mi-a prins cel din Turcia și am venit în România, la Cluj

Pe parcurs a început să-mi cadă din mijloc, de unde nu am avut implant. Este o chestie ereditară”, le-a explicat artistul fanilor săi, direct din sala de operație.

Culiță, al treilea implant de păr

Chiar dacă intervenția este una destul de anevoioasă și pe alocuri dureroasă, artistul a suportat cu stoicism, ajutat fiind și de anestezie. 

„S-a dus părul, urmează altul nou. S-au recoltat firele din spate și acum urmează să fie plantate în față. Am dormit un pic în timpul acestei operațiuni.

S-a umflat puțin capul, dar, în rest, suntem ok”, a mai spus Culiță, apărând cu capul tot bandajat pe Internet.

Culiță Sterp trăiește o poveste de dragoste alături de Daniela Iliescu, femeia cu care are un băiețel, Milan, în vârstă de 2 anișori. 

Cântărețul s-a născut la data de 25 octombrie 1992 și a copilărit în Hațeg, unde se ocupa de stâna familiei. 

Culiță a ajuns cunoscut de public în 2016, atunci când acesta a lansat o serie de melodii alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, cu care a fost căsătorit  între 2017-2018.

Mai multe