Culiță Sterp, în culmea fericirii! Artistul a scăpat de controlul judiciar, după ce a provocat accidentul din Cluj-Napoca

În urmă cu aproximativ opt luni de zile, Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident provocat în Cluj-Napoca, în zona străzii Avram Iancu, în urma căruia a fugit de la locul faptei. Manelistul a intrat cu mașina într-un alt autoturism, rănindu-l pe șoferul care îl conducea. Acum procurorii clujeni au decis să îl elibereze de controlul judiciar, fiind liber să poate călători în afara țării.

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar

La scurt timp de la producerea nefericitului accident din luna noiembrie a anului trecut, din Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj informa faptul că artistul se afla sub influența alcoolului și a drogurilor.

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar

În urma faptelor pe care le-a săvârșit, Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar, măsură care a durat până acum. Manelistul a scăpat de controlul judiciar și de acum este liber să susțină concerte în întreaga lume.

„În temeiul art. 362, alin. 1, 2, art. 208 alin. 5, art. 242 alin. 1, art. 211 din Codul de procedură penală, revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 alin. (1) și (2) C.pen. și părăsirea locului accidentului, faptă prev. și ped.de art. 338 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen.. Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Pronunţată, în temeiul art. 405, alin. 2 din Codul de procedură penală, prin punerea hotărârii la dispoziţia inculpatului/procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 07.07.2023”, potrivit sentinței magistraților de la Tribunalului Cluj, potrivit Adevărul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net