Culiță Sterp, după finala Survivor în care Iancu a pierdut în fața lui Zanni: „Nu se înregistrau voturile”

31 mai 2024 9:44   Vedete românești

În finala „Survivor All Stars”, marea bătălie s-a dat între Iancu Sterp și Zanni, iar cel care a plecat acasă cu premiul de 100.000 de euro a fost Zannidache. Însă, lupta finală a stârnit multe controverse, iar cel care s-a arătat deranjat a fost chiar fratele finalistului Iancu, Culiță Sterp. Care este nemulțumirea cânterețului?

După ce Zanni a câștigat pentru a doua oară competiția din Republica Dominicană,  „Survivor”, doi dintre frații lui Iancu Sterp, Culiță și Ileana, au transmis pe rețelele de socializare mesaje în care îl felicitau pe câștigător, însă, se pare că artistul a avut și câteva nemulțumiri. Mai exact, Culiță Sterp este de părere că voturile pentru fratele său nu s-au contorizat.

Cântărețul a spus că ar fi primit numeroase mesaje de la susținătorii lui Iancu, care-i spuneau că nu primesc mesajele de confirmare după ce au votat de mai multe ori, astfel că are și dovezi în acest sens. De asemenea, este convins că dacă o mare parte din voturi nu ar fi fost direcționate și către Andrei Ciobanu, finala „Survivor All Stars” ar fi fost alta.

„Sunt puțin supărat, puțin mai mult”

„S-a terminat finala Survivor, felicitări Zanni, asta este. În viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet să fie fratele meu cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. Sunt puțin supărat, puțin mai mult, dar asta e. Este o chestie care nu prea mi s-a făcut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu se înregistrau voturile.

Încercam să trimitem mesaje, aveam credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile. Pur și simplu, nu se înregistrau. Primeam mesaj după 10 minute că s-au înregistrat 2 sau 3 voturi. N-a mers. Plus că, a fost și faza asta că a fost momeala asta cu Andrei, de la început, oarecum că lumea și-a cheltuit banii pe voturi atunci și au dat 10 mesaje, după aia nu mai puteau să dea. Adică puteau să dea încă 10, dar nu se înregistrau voturile. Asta e, mergem înainte”, a spus Culiță Sterp, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Mai multe