Cum a pedepsit-o Irinel Columbeanu pe Gabriela Botezat, atunci când a aflat că „Miss România” l-a înșelat. Detalii neștiute din viața amoroasă a fostului milionar

19 iulie 2024 16:06   Vedete românești

Printre numeroasele femei cu care s-a iubit Irinel Columbeanu, s-a numărat și Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobică, alias Blanche, fosta „Miss România”. Cei doi s-au cunoscut pe când tânăra avea 19 ani și ar fi fost la un pas de căsătorie, însă, s-a rupt totul când fostul milionar de la Izvorani a aflat că este înșelat.

Înainte ca Irinel Columbeanu, în vârstă de 67 de ani, să înceapă o relație cu Monica Gabor şi să o ia de soţie, acesta a fost la un pas să ajungă în faţa altarului cu Gabriela Botezat, în prezent Gabriela Ciobică, fostă „Miss România” (2004). Fostul milionar de la Izvorani a cunoscut-o pe când aceasta avea 19 ani, pe la începutul anului 2000.

Atunci, cei doi ocupau primele pagini ale tabloidelor și se scria despre o poveste de dragoste ce avea să fie trainică. Din păcate, relația dintre dintre ei nu s-a terminat în cele mai bune circumstanțe și asta pentru că fostul afacerist ar fi aflat că este înșelat.

Cum a pedepsit-o Irinel Columbeanu pe Gabriela Botezat, când a aflat că l-a înșelat

În perioada respectivă, înaintea lui a apărut Monica Gabor, o superbă domnișoară care avea 18 ani la acel moment, iar Gabriela devenea istorie pentru fostul milionar de la Izvorani. Gurile rele spun că, după ce a fost părăsit, Irinel Columbeanu i-a luat fostei „Miss România” toate blănurile pe care i le dăruise și i le-a oferit Monicăi Gabor. Alții spun că a intrat cu buldozerul peste salonul de înfrumuețare pe care i-l făcuse cadou în orașul natal, Suceava. Cert este că i-ar fi luat înapoi toate cadourile.

După evenimentele tumultoase și despărțirea de fostul milionar, Blanche a revenit la casa natală, acolo unde și-a refăcut viața. În prezent, are o viață de familie împlinită și are salonul de înfrumusețare mult dorit, chiar la Rădăuți. Aceasta este căsătorită cu magistratul Ciobîcă George și au împreună doi copii frumoși, o fetiță și un băiețel.

Mai multe