Cum arăta Monica Gabor pe vremea când se iubea cu Irinel Columbeanu. Timpul a fost blând cu fosta doamnă Columbeanu

11 iulie 2024 11:56   Vedete românești

Monica Gabor pare că a sfidat cu mult succes trecerea anilor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a făcut dintodeauna remarcată prin prisma frumuseții sale naturale cu care a fost înzestrată. Totuși, câți dintre voi vă mai amintiți cum arăta aceasta în urmă cu ani în urmă? 

Monica Gabor și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare, după ce o perioadă de timp a ales să ia o mică pauză. Recent, fiica acesteia și-a vizitat tatăl în România. Monica a susținut-o pe Irina să își viziteze tatăl, pe Irinel Columbeanu. 

Cum arăta vedeta pe vremea când era soția lui Irinel 

Aceeași naturalețe și ten iluminat o caracterizează în continuare pe Monica Gabor. Cu ochiul liber se poate observa faptul că soția lui Mr. Pink nu a apelat la intervenții estetice, dimpotrivă, se afișează cu foarte puțin machiaj. 

Monica Gabor și-a dorit să adopte un copil 

Monica Gabor a decis să înceapă un nou capitol al vieții sale pe meleaguri străine după despărțirea de Irinel Columbeanu. Ajunsă în America, și-a refăcut viața în brațele milionarului chinez. La o scurtă perioadă de timp, Monica Gabor a decis să o ia alături de ea pe Irina, adolescenta în vârstă de 17 ani care își face continuu părinții mândri. 

Monica Gabor a mai dorit alți copii în afară de fata pe care o are din fosta căsnicie cu Irinel Columbeanu. Acum ani în urmă ea a dorit să adopte un copil - a luat un băiețel de la orfelinat, însă l-a păstrat doar o noapte. Povestea ei a ajuns și în presa internațională. 

„Monica Columbeanu, în vârstă de 26 de ani, care e prietenă cu Paris Hilton, a jurat să îi ofere lui Alex Gabriel, în vârstă de trei ani, o viață în care să nu ducă lipsă de nimic. Dar ea l-a dus înapoi la orfelinat după ce a petrecut doar o noapte la conacul ei, se pare că din cauză că plânsul lui nu o lăsa să se culce… Ștefan Cristofor, un om de afaceri din București care conduce o organizație caritabilă de ajutorare a orfanilor împreună cu fiica sa Mihaela, a confirmat că ei au aranjat întâlnirea dintre Monica și Alex. Mihaela a declarat: „Monica a vrut să petreacă un weekend cu băiatul pe care dorea să-l adopte. Dar copilul nu se putea adapta”, a notat publicația Daily Mail la acea vreme. 

Mai multe