Cum arată mormântul Stelei Popescu, la șapte ani de la deces. Ce au făcut apropiații și fanii actriței

8 octombrie 2024 5:47   Vedete românești

În urmă cu aproape șapte ani, pe data de 23 noiembrie 2017, România a pierdut o mare actriță. Stela Popescu s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv, fiind înmormântată în cimitirul Mănăstirii Cernica, județul Ilfov. Dacă în urmă cu câteva luni părea că lumea a uitat-o pe îndrăgita artistă, locul de veci având ghivece cu flori ofilite, dezordine, mult praf, dar și lumânări vechi, acum, cei care au iubit-o i-au împodobit cavoul cu flori și au aprins lumânări, chiar după slujba de duminică.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Marea doamnă a teatrului românesc a fost găsită fără suflare în propria casă de către Doina Maximilian, fiica sa adoptivă, după aproape 12 ore de la incident. Trupul ei neînsuflețit se află la cimitirul Mănăstirii Cernica, județul Ilfov. În urmă cu câteva luni, locul de veci al iubitei artiste aproape că ajunsese o ruină, fără o lumânare aprinsă, dezordine, mult praf, dar și câteva flori ofilite.

Dacă în urmă cu șapte ani erau mii de oameni la căpătâiul actriței, pentru a își lua rămas bun de la una dintre cele mai iubite personalități din România, la începutul acestui an părea că toți au uitat-o.

Cum arată mormântul Stelei Popescu

Însă, acum, se pare că cei care au iubit-o pe Stela Popescu, admiratorii, colegii și prietenii, i-au aprins câte o lumânare și i-au împodobit cavoul cu flori, după liturghia de la mănăstirea Cernica, duminică, 6 octombrie 2024, potrivit viva.ro.

Pentru că a muncit o viață întreagă, regretata actriță a lăsat în urmă o avere colosală și anume o vilă în zona Grădina Icoanei, evaluată la peste 300.000 de euro, o vilă în Crevedia, una în stațiunea 2 Mai, dar și un bloc de apartamente în București.

„Mă simţeam mai în siguranţă când era Stela lângă mine şi aveam cui să îi spun necazurile şi bucuriile mele”, declara Doina Maximilian pentru Click!, după tragedie.

Mai multe