Cum arată în prezent mormântul Ilenei Sărăroiu. Imagini virale de la locul de veci al artistei

Ileana Sărăroiu s-a stins din viață în 1979, pe când avea doar 43 de ani. Tragedia s-a petrecut chiar pe scenă, la o nuntă pe care aceasta avea s-o onoreze. Deși au trecut 42 de ani de la moartea ei, oamenii nu au uitat-o. Recent, pe internet au apărut imagini de la mormântul artistei.

Ileana Sărăroiu
Ileana Sărăroiu

Imagini de la mormântul Ilenei Sărăroiu

Ileana Sărăroiu a murit în urma unui atac cerebral, în timp ce cânta la o nuntă. Anii au trecut, însă artista nu a fost uitată. Pe mormântul ei se regăsește o cruce cu o poză a fostului soț, recăsătorit cu Maria Ciobanu. Membrii familiei trec rar pe la ea, doar cei care au iubit-o își fac simțită prezența ocazional. De curând, un fan al cântăreței a mers la cimitir, acolo unde i-a aprins o lumânare, iar imaginile au devenit virale pe TikTok. De asemenea, cei care au îndrăgit-o pe regretata artistă și-au amintit cu nostalgie de Ileana Sărăroiu, exprimându-și admirația în mediul online. 

„O artistă desăvârșită, Dumnezeu s-o odihnească în pace”/ „Ce păcat, Ileana Sărăroiu, s-a dus prea devreme” / „Prea tânără, o valoare a muzicii în România” /„ Of Ileana, doar scânduri și durere” / „Cei care au auzit-o măcar o dată cântând, nu au cum să o uite”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

S-a stins din viață în timp ce cânta la o nuntă

Ileana Sărăroiu a decedat în fața publicului, pe data de 12 mai 1979, la un eveniment din localitatea Unirea, județul Călărași. Un anevrism cerebral i-a fost fatal în floarea vârstei.

 „La ora stabilită a sosit cu soţul său, Mircea Câmpeanu, cu o Dacie albă. Elegant îmbrăcată, aşa cum o vedeam la televizor, a urcat imediat pe scenă. Avea o rochie lungă, bleu, şi un pardesiu negru cu alb, în motive populare. Părul negru, lung, era strâns în coadă cu o coroniţă cu flori.

Mi-aduc aminte că s-a plâns că este obosită şi că ar dori o cafea. Atât a consumat, doar o cafea, după care a cântat neîncetat 45 de minute. Ar fi trebuit să suțină un program de 3-4 ore. Din păcate, nu s-a mai întâmplat acest lucru. Soarta a avut alte planuri cu ea”, mărturisea Liliana Ispas, mireasa de la nunta respectivă, potrivit Adevărul.  

Artiste i s-a făcut rău în timp ce cânta, iar ulterior și-a cerut scuze în fața nuntașilor că nu mai poate continua, din cauza stării sale.

„Chiar lângă ea se afla proprietarul salonului unde avea loc petrecerea. Omul, când a auzit că nu se simte bine, a sprijinit-o să coboare de pe scenă. Acestea au fost ultimele cuvinte pe care le-a spus. De aici a intervenit nenorocirea. Ştiu că nu a mai fost conştientă nici o secundă şi că şi-a dat sufletul până la ieşirea din comună, în ambulanţa care fusese alertată s-o transporte la spitalul din Călăraşi”, a mai spus Liliana Ispas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner trupa femei png
Mario Fresh și Alexia Eram jpeg
sorin bontea instagram jpg
Banner Romanița Iovan
christina hendricks nunta jpg
banner vlad gherman png
image png
banner tavi clonda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net