Cine a fost marea iubire a Stelei Popescu. Pe el l-a iubit ca pe ochii din cap: „Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani”

Stela Popescu a fost una dintre cele mai iubite actrițe din România. În urmă cu mulți ani, înainte ca regretata doamnă a teatrului românesc să se stingă din viață, mărturisea cine a fost bărbatul care i-a pus inima pe jar. Frumoasa artistă recunoștea că marea ei dragoste a fost cel de-al doilea soț.

Stela Popescu s-a iubit cu Puiu Maximilian
Stela Popescu s-a iubit cu Puiu Maximilian

„Primul meu soț era extraordinar, dar nu simțeam chimia pe care am avut-o cu Puișor”

După ce s-a căsătorit cu Dan Puican, care era la fel de pasionat de lumea teatrală, Stela Popescu s-a lăsat cucerită de Mihai „Puiu” Maximilian, pe care l-a declarat bărbatul vieții ei. Când l-a cunoscut, acesta era director la „Revista Românească”.

„Pur și simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soț călare pe un Renault 16. Așa s-a întâmplat. Fostul soț era un bărbat extraordinar, dar nu simțeam chimia pe care am avut-o cu Puișor. A fost mai bine așa pentru ca eu nu îmi doream copii.

Întotdeauna mi-a fost frică de durere. Ca iubit era un bărbat pudic, delicat. Îmi spunea „te iubesc” din privire. Lucrurile astea îmi e greu să le spun…Îmi spunea: „Tu eşti norocul meu!”. Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi plecă în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru”, povestea regretata Stela Popescu, potrivit OkMagazine.

Stela Popescu alături de Puiu Maximilian / Foto: arhivă
Stela Popescu alături de Puiu Maximilian / Foto: arhivă

„Îmi inspira încredere”

Puiu Maximilian s-a stins din viață în 1998, după ce a fost răpus de cancer,  motiv pentru care actrița a suferit enorm. Ulterior, aceasta și-a dat ultima suflare la domiciliul său din Capitală, în noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani. În cadrul unui interviu, Stela Popescu povestea că s-a cunoscut cu cel de-al doilea soț pe când avea 33 de ani, iar el 35.

Prin anii 70, cei doi au înfiat o nepoată de-a acestuia, în vârstă de 16 ani, pe nume Doina Maximilian. Tot ea spunea, la un moment dat, că a fost cucerită de inteligența lui „Puișor”, așa cum îl alinta ea, dar și de faptul că avea un simț al umorului de neegalat. Mai mult, Puiu Maximilian i-a inspirat tot timpul încrederea de care marea artistă avea nevoie.

”Când ne-am cunoscut, eu aveam 33 de ani, iar Mihai 35 de ani. Dragostea este o chimie inexplicabilă, dar pot spune că era teribil de inteligent, îmi inspira încredere şi avea un simţ al umorului foarte dezvoltat. La început a fost şi puţin introvertit şi mai tăcut, dar cu timpul a ajuns să vorbească mai mult ca mine”, mai spunea Stela Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net