Cum i-a distrus Adrian Mutu restaurantul lui Roberto Cavalli! Ce legătură neștiută era între „Briliant” și regretatul designer

13 aprilie 2024 12:20   Vedete românești

Roberto Cavalli, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă, a murit în cursul zilei de vineri, la vârsta de 83 de ani. În perioada când juca la Fiorentina, Adrian Mutu l-a cunoscut pe Cavalli și chiar a fost implicat într-un incident grav, în restaurantul creatorului de modă. Cu toate acestea, italianul i-a rămas prieten fotbalistului român.

Adrian Mutu mai fusese implicat într-un incident similar și în anul 2006, în Constanța. Atunci, el ar fi bătut un ospătar cu o rangă învelită într-un prosop. Aproximativ 4 ani mai târziu, un incident extrem de asemănător cu acesta a avut loc la Florența, iar de această dată, Adrian Mutu s-a aflat și el în pericol.

Acest incident a avut loc pe data de 16 aprilie 2010, când, după ce a petrecut alături de soția lui de la acea vreme, Consuelo, cât și cu alți prieteni, Mutu a fost implicat într-un incident asemănător cu cel din Constanța. La ieșirea din „Cavalli Club”, se pare că doi necunoscuți i-ar fi făcut avansuri lui Consuelo, iar Adrian Mutu și prietenii săi au intervenit, încasând câteva lovituri.

„Mutu mi-a distrus restaurantul”

Atunci când Roberto Cavalli a venit în România, în 2013, el și-a amintit despre acest incident. Cu toate acestea, creatorul de modă italian nu s-a supărat pe fotbalist în urma incidentului.

„Mutu mi-a distrus restaurantul. S-a bătut pentru soția lui. Poliția a ajuns, dar n-a fost nicio problemă pentru că îl iubesc. El e un băiat atât de dificil, dar îl iubesc”, spunea creatorul de modă, potrivit gsp.ro.

În cartea sa, Mutu a povestit o altă versiune a incidentului. Potrivit acestuia, în timp ce se afla la localul „Just Cavalli”, o ceartă ar fi izbucnit între bodyguarzi și câțiva tineri acuzați că ar fi furat o geantă. Se pare că aceștia ar fi trecut de agenții de pază, iar unul dintre ei a luat un pilon de fier. Cu toate acestea, atunci când l-au văzut pe Mutu, aceștia l-au recunoscut și nu l-au atacat.

Mai multe