#Exclusiv Click!

Cum îi merge lui Cristi Brancu cu Oana Turcu: „După 16 ani de căsătorie ne ținem bine!"

15 octombrie 2024 9:00   Vedete românești

Cristi Brancu (51 de ani) și Oana Turcu (49 de ani) au o relație longevivă și se mențin de mult timp împreună în lumea tentațiilor din showbiz. 

Este o frumoasă armonie între cei doi prezentatori de televiziune iar Cristi Brancu își amintește mereu cu drag cum și-a cucerit soția și ce dedicații frumoase îi făcea la începuturile relației lor.

„Când am cucerit-o aveam câteva piese pe care i le dedicam”

Și asta pentru că la Prima Fest, un eveniment organizat săptămâna trecută de Prima TV, acolo unde Brancu prezintă emisiunea "Exclusiv VIP cu Cristi Brancu", s-a vorbit de magia lui 10.

„Câtă vreme soția spune că noaptea ești de nota 10 înseamnă că ești încă bine! După 16 ani de căsătorie ne ținem bine! Înseamnă că o să fie de 10 în continuare!  când am cucerit-o aveam câteva piese pe care i le dedicam și una dintre ele era piesa lui Florin  Chilian, "Zece"!", mărturisește, cu sufletul deschis și plin de iubire, Cristi Brancu.

Și pentru că pe 1 noiembrie este ziua de naștere a Oanei Turcu și se apropie, Cristi Brancu îi pregătește deja surpriza aniversară frumoasei sale soții. Rămâne deocamdată un secret pentru că nu vrea să strice cadoul pentru jumătatea lui. Se pare însă că va fi ceva la fel de romantic dar puțin mai departe de casă.

Cum era Cristi Brancu la școală

Pentru că vedetele și-a adus aminte ce înseamnă să fii cu adevărat de nota zece și pe prima linie, am fost curioși să aflăm dacă Cristi Brancu a învățat bine la școală și a reușit să obțină mereu note mari din partea profesorilor.

 „Am fost un elev de nota 7!", spunea o reclamă. Nu am fost întotdeauna de 10 dar am trecut toate examenele, toate tezele, toate licențele din prima.

Am intrat  întotdeauna unde am vrut, că a fost 8 că a fost 9, din acest motiv,  întotdeauna copiii nu trebuie să facă ce au făcut părinții așa că pe asta mic îl pregătim să fie de 10! Uite, dacă publicul ne consideră de 10, înseamnă că erau notele juriului!", a mai ținut să precizeze Cristi Brancu.

Mai multe