Oana Turcu, specialist în beauty, te învață cum să scapi rapid de petele pigmentare, după vara caniculară: „Mucus de melc și gălbenele!”. La ce ajută ardeiul iute?

#Exclusiv Click!

Oana Turcu, vedetă tv și vestit specialist în beauty, cu o linie proprie de cosmetice, le oferă cititoarelor noastre sfaturi valoroase, privind îngrijirea tenului și a părului, puternic afectate de razele soarelui, după vara caniculară. Iată cum veți reuși rapid să reveniți la un look perfect.

„Rezultate cu vitamina E și mucus de melc”

După vara caniculară, în care întreg organismul a avut de suferit, Oana Turcu, specialist în beauty, te învață cum să rehidratezi tenul afectat de razele soarelui, dar și cum să scapi de petele pigmentare. Nu recomandă leacurile băbești, ci mai degrabă produsele cosmetice testate:

„Sigur că un leac băbesc, mai ales dacă e oferit din surse discutabile, poate să nu aducă rezultate bune. Sunt soluții bune primite de la bunici, dar, mai degrabă, căutați produse care să aibă, pentru pete pigmentare, vitamina E, ca bază pentru un demachiant. Studii recente arată ca vitamina E, în combinație cu acizi hialuronici și mucus de melc, aduce rezultate minunate. Citiți și căutați despre mucus de melc!”.

Extractul de gălbenele, ideal pentru petele pigmentare

Oana Turcu ne-a mai precizat că și gălbenele au efect miraculos:

„Mai sunt valabile produse cu extract de ghimpe, mușețel sau nalbă, cu efect într-o cremă lipozomială. Untul de shea este bogat în vitamine, emolient, protector, hidratant si antioxidant.

Extractul de gălbenele și extractul de nufăr au proprietăți certe pentru combaterea petelor, într-o cremă cu acțiune șoc. Repet, mai bine ne adunăm forțele și găsim un produs natural, bine făcut și avem certitudinea unui rezultat certificat de specialiști!”, a adaugat ea, exclusiv pentru Click!

Remedii pentru păr pe bază de hrean și de ardei iute

Însă, nu numai tenul a avut de suferit, vara asta, ci și părul, care și-a pierdut luciul. Nici în acest caz, Oana Turcu nu recomandă măștile de păr, făcute în casă, din produse alimentare:

„Dacă produsele pe bază de ou și de oțet ar fi fost determinante în tratarea părului uscat sau degradat, probabil că am fi avut astfel de tratamente. Specialiștii au găsit remedii pe bază de palmier pitic, hrean, castan de India, ginseng şi vitamina B5., toate într-un șampon care ajută și împotriva căderii părului.

Vă stau la dispoziție cu detalii oricând. Foarte bune sunt soluțiile bio cu ulei de argan biologic, vitamina A, E și F. Fiolele Kerafil, cu extract de salcie, urzică, proteine de porumb, propolis, salvie, rozmarin, ardei iute roşu, camfor, fac efectiv minuni. Pentru tratarea părului, e nevoie și de un balsam pe bază de rozmarin și camfor”.

Cum a scăpat Oana Turcu de acnee: „Loțiune cu propolis”

Oana Turcu ne-a mai vorbit și despre problemele dermatologice ale românilor, cu care, de altfel, și ea s-a confruntat. Iată și ce produse recomandă în aceste afecțiuni: 

„Românii nu au înțeles încă pe deplin ce pericol reprezintă alimentele procesate, îmbibate de conservanți sau potențiatori. Aceste produse nu numai că produc boli grave, dar distrug tenul. Explozia de acnee vine cel mai mult de aici.

Din acest motiv,, iată soluția care m-a făcut să scap de acnee: lapte demachiant cu propolis, loțiune cu propolis, cremă cu propolis, măști biorevitalizante”, a mai menționat Oana Turcu, exclusiv pentru Click!

Cura cu melci, experiment japonez în cosmetică

Cura cu melci, numită Celebrity Escargot Course, este aplicată în cadrul unui tratament ecperimental, timp de 60 de minute, la Clinical Salon din Tokio. În timpul tratamentului, faţa este curăţată, apoi pe frunte şi pe obraji sunt aşezaţi cinci melci.

Specialiștii salonului cosmetic din Tokio susțin că în timpul tratamentului mucusul produs de melci ajută la hidratarea pielii, reduce inflamaţia şi îndepărtează celulele moarte, oferind pielii o strălucire sănătoasă şi atenuând semnele îmbătrânirii.

Se consideră că mucusul de melc, care ajută la refacerea celulelor pielii, ar fi util şi în cazul arsurilor provocate de expunerea la radiaţia ultravioletă. De asemenea, merită reținut și un alt aspect important: secreția aceasta vâscoasă, care-i ajută pe melci să se deplaseze mai ușor, conţine proteine, cu efecte benefice pentru piele, antioxidanţi şi acid hialuronic. Melcii folosiți în acest tratament sunt hrăniţi numai cu legume organice - spanac, morcovi și sfeclă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image jpeg
image png
banner sofia vicoveanca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net