Cum petrece Cătălin Botezatu de 1 mai? „Sunt leșinat după mici!” De unde îi cumpără? Locul e celebru deja!

1 mai 2023 11:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a mers de Paște într-o insulă exotică din Spania, Cătălin Botezatu petrece 1 mai muncitoresc acasă! Designerul nu are fițe, vrea să cumpere și să-și trateze prietenii cu mici.

Botezatu: „Eu nu am fițe ca alții că nu mănânc mici!”

Rar îl prinzi pe acasă pe Cătălin Botezatu (56 de ani)! A stat numai plecat de la începutul anului. Până și de Paște a mers la bronzat într-o insulă de fițe din Spania.

1 mai îl prinde acasă pe Botezatu. Designerul nu prea este adeptul grătarelor făcute cu prietenii, în schimb ne-a mărturisit că anul acesta poftește la… mici.

Bote are deja un loc celebru, restaurantul „La Cocoșatu”, de unde își procură micii delicioși, atunci când îl încearcă câte o poftă. Vrea să repete experiența culinară și anul acesta.

„De 1 mai, voi sta în țară, pentru că nu mai am puterea să mai merg pe undeva. M-am plimbat prea mult în ultima vreme. Și de Paște am fost în Spania, a fost superb.

Nu prea sunt eu adeptul grătarelor de 1 mai, dar ,anul acesta, dacă tot stau acasă, aș mai repeta o experiență. Am fost odată la grătar la Cocoșatu cu niște amici să mănânc mici. Tare mi-au plăcut! Sunt leșinat după mici!

Dacă găsesc și acum câțiva prieteni dispuș,i aș merge și anul acesta să iau mici. Știu că mulți fac fițe, figuri, că ei, vezi Doamne, nu mănâncă mici ca tot omul de rând, dar eu nu sunt așa!

Mie îmi place să mănânc mici, mai ales de 1 mai, parcă au alt gust. E adevărat însă că trebuie luați din anumite locuri ca să fie buni. Dacă găsesc cu cine să merg la Cocoșatu bine, dacă nu fac un home delivery că mi-e poftă!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!

Cât costă un mic la restaurantul Cocoșatu? S-a scumpit!

Restaurantul La Cocoșatu din Nordul Capitalei a reușit să ajungă în topul celor mai apreciate restaurante din București, tocmai datorită rețetei speciale de mici, făcuți ca în casă.

Potrivit descrierii pe de pe site-ul oficial al restaurantului, acest preparat culinar este pregătit după o rețetă tradițională veche, pe care toți cei care au condus restaurantul au dorit să o respecte cu sfințenie și să o țină secretă.

Dacă anul trecut un mic costa 5, 5 lei , anul acesta micul de la Cocoșatu s-a scumpit, costă 6,5 lei!

Mai multe