Cătălin Botezatu „taie în carne vie”! Cum se îmbracă mai-marii fotbalului românesc, Borcea și Becali: „Forțează tinerețea”

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai bine îmbrăcați oameni din fotbal. Se știe că, în trecut, designerul a deranjat mulți fotbaliști de top cu părerile sale acide. Le-a spus verde-n față că au bani de haine de firmă, dar nu știu cum să le poarte!

Cătălin Botezatu îmbracă fotbaliștii români la patru ace Foto: Alina Erimia
Cătălin Botezatu îmbracă fotbaliștii români la patru ace Foto: Alina Erimia

Cătălin Botezatu a fost mereu un critic de temut în materie de vestimentație feminină, dar și masculină, deopotrivă. Până și prima doamnă a țării a fost atenționată în repetate rânduri de Bote în privința ținutelor afișate.

La capitolul bărbați, însă, desingerul e necruțător. Trebuie să fii, pur și simplu, impecabil ca să poți să-i ajungi sub piele.

Cătălin Botezatu a făcut radiografia bărbaților din fotbal

Cătălin Botezatu (56 de ani) a deschis, miercuri seară, un nou magazin într-un mall bucureștean cu articole vestimentare de lux pentru bărbați. Are ca asociat chiar un fotbalist, pe Liviu Antal.

Se știe, însă, că, în trecut, designerul nu s-a abținut să critice dur vestimentația unor fotbaliști de top de la noi. L-a făcut cu ou și cu oțet pe Ciprian Marica, spunând că are bani de haine de firmă, dar nu prea știe să se îmbrace.

Cătălin Botezatu a făcut un top al celor mai bine îmbrăcați oameni din fotbalul de la noi. Pe locul unu, l-a clasat pe nimeni altul decât Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB.

Gigi Becali este cel mai bine îmbrîcat om de fotbal de la noi Sursa: Click!
Gigi Becali este cel mai bine îmbrîcat om de fotbal de la noi Sursa: Click!

Botezatu: „Gigi Becali nu se penibilizează!”

Gigi Becali s-a îmbrăcat mereu bine. El a avut de la început consilieri de la Londra. Nu a dat niciodată greș, el este foarte sofisticat din punct de vedere al hainelor.

Știe să se poarte, știe ce vrea, știe cu ce-i s bine. Nu se penibilizează în nici un fel. Din punct de vedere vestimentar, aș putea spune că Becali este un model pentru oamenii de faceri și pentru fotbaliști, evident! Nota 10!”, ne-a decarat Bote, la lansarea noului magazin.

Cristi Borcea nu dă niciodată greș cu ținutele Sursa: Instagram
Cristi Borcea nu dă niciodată greș cu ținutele Sursa: Instagram

„Cristi Borcea are stilist personal"

Imediat după Becali, Bote l-a clasat pe nimeni altul decât ex-bossul dinamovist Cristi Borcea (53 de ani), pe care l-a atenționat, însă, delicat că ar cam forța...tinerețea.

Și Cristi Borcea se îmbracă la fel de bine, dar el se îmbra și mai extravagant. El foează tinerețea! Așa cum o forțăm cu toții după 40-50 de ani. Dar și Cristi este impecabil în haine, are un stilist personal, care se ocupă de el. El a ajuns la next-level, căci sunt oameni care se ocupă de el 24 din 24 de ore!”, ne-a mai spus Botezatu.

Lui Cristian Borcea nu doar că-i place să fenteze vârsta îmbrăcându-se tinerește, dar fostul patron de la Dinamo este și adeptul intervențiilor estetice, la care a apelat din plin în ultima vreme.

Borcea face injecții cu botox și acid hialuronic regulat, care-l a ajută să rămână într-o formă de invidat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net