De ce nu și-a putut ierta niciodată tatăl! Botezatu, adevărul despre relația cu părinții lui: „Suferința cauzată”

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu persoanele care i-au dat viață. Deși este un designer renumit și are parte de un succes culminant, nu mulți cunosc trecutul lui Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu. FOTO: Social media
Cătălin Botezatu. FOTO: Social media

Părinții creatorului de modă au divorțat pe vremea când el era doar un adolescent și avea doar 16 ani. Motivul pentru care au ajuns să meargă pe drumuri separate a fost lipsa acută a înțelegerii. Totuși, în ciuda anilor care au trecut, Cătălin Botezatu susține că nu îi este deloc ușor să își ierte tatăl, deși ține foarte mult la el.

Cătălin Botezatu, mărturisiri fără perdea despre relația cu părinții săi

În cadrul unui interviu pe care l-a oferit recent presei, Cătălin Botezatu a vorbit sincer despre relația pe care o are cu părinții săi, în prezent fiind despărțiți, dar și despre motivul pentru care alesese să își dorească separarea celor care i-au dat viață.

,,Cu mama mă văd în fiecare zi, vine la atelier și este persoana care are cea mai mare grijă de mine. Cu tata mă văd mai puțin, este un om mai încăpățânat, dar țin foarte mult la el.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro

Cătălin Botezatu: ,,Eu mi-am dorit această separare”

Cătălin Botezatu. FOTO: Social media
Cătălin Botezatu. FOTO: Social media

Designerul a mărturisit că în acea perioadă nu mai suporta certurile dintre părinții lui, motiv pentru care la vârsta de 16 ani ajunsese să le dorească despărțirea.

Deși a reușit să treacă peste acest episod din copilăria lui, Cătălin Botezatu nu și-a putut ierta nici acum tatăl, pentru faptul că s-a recăsătorit de 3 ori și i-a provocat durere mamei sale.

,,Părinții mei au divorțat când aveam 16 ani, tata s-a recăsătorit de trei ori, însă mama nu și-a mai refăcut niciodată viața și îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei, care l-a iubit foarte mult. Pe mine nu m-a afectat foarte tare, așa cum am spus provin dintr-o familie înstărită și am avut parte de tot ce îmi doream la acea vârstă. Eu mi-am dorit această separare, pentru că nu mai suportam ca ei să se certe.”, a continuat creatorul de modă, potrivit sursei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
oana sirbu jpg
oana si pepe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net