Cine este iubita lui Cătălin Botezatu?: „Nu vreau să o arunc în mizeria asta, în promiscuitatea asta socială”

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu a oferit un interviu exclusiv pentru Click!, în care a răspuns la cele mai incomode întrebări. Pe scurt: are sau nu iubită? Cine sunt cele mai stilate femei din România? Ce face de Sărbători, dar și cât de mult falsează oamenii fericirea. Nu toți, evident, doar unii dintre ei. Mai bine vă lăsăm să urmăriți interviul video de mai jos, vă garantam că o să vă placă.

Cătălin, arăți foarte bine, de când ai intrat în locație te-am văzut, ești foarte bine, ai o strălucire aparte, cum vine vorba!

„Arăt așa pentru că mă respect, respect evenimentul, o respect pe Diana, pe care o respect și o ador. Țiplă înseamnă Diana, ea m-a făcut să arăt așa. Încerc să respect dresscode-ul. 

Citește și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre sărutul pasional cu Loredana! Ce legătură există între cei doi: „O iubesc și o apreciez”

Ținuta ta cam din ce branduri e compusă?

Pantaloni Viggo by Cătălin Botezatu, bluză Viggo by Cătălin Botezatu, ciocate - Xavier Laurent. O geacă Richmond cu pietre, o geacă dintr-o serie limitată. Sunt niște piese limitate.

Pe fiecare bucată sunt doar trei modele și doar trei modele. Una este bătută pe spate și față, una doar mâneci și una doar cu pietre pe această parte din față. Sunt mândru că am reușit să iau și eu una din ele, pentru că este bătălie. Sunt produse de cat-walk, de prezentare. Am cumpărat-o mai demult.

Ce pietre sunt aplicate pe geacă, ai zis că sunt niște pietre prețioase?

Sunt niște pietre rare. și scumpe. Nu sunt swarovski, dar nu contează. Sunt niște pietre prețioase. Sunt onixuri, este onix, nu contează, repet, ar fi chiar aiurea să nu am niște produse unicat sau poate mai valoroase decât alte produse. Dar să știți că la polul celălalt mă îmbrac și de la alte branduri, dacă îmi place ceva de la Zara. Orice brand, nu contează dacă e no name, pentru că îl asociez cu un brad foarte scump și dă bine. 

Iată și: Plăcerile nevinovate, dar costisitoare ale lui Cătălin Botezatu. Imagini nemaivăzute

Ești creator de modă, ești iubitor de fashion, oamenii vor să știe cam cât dai tu pe haine ...

Da, dar nu vreau să epatez prin prețuri, să sfidez oamenii, pentru că nu în asta constă să fii elegant, în a pune pe tine branduri la vedere. Deși, anul ăsta, atenție, toți creatorii au făcut ținute cu firma la vedere. Un show off extraordinar, asta nu înseamnă chițoșenie, ăsta e trendul pe anul viitor, pe anul 2023. Însă legat de prețuri, nu vreau să spună lumea că uite-l și pe ăla, oamenii nu au ce să mănânce, trec prin perioade grele, iar el vorbește de prețuri.

Nu, greșit. Eu vreau să le mulțumesc oamenilor că datorită lor exist, datorită fanilor mei, consumatorilor de modă, că sunt altfel, că sunt urcat pe un piedestal datorită jobului meu este altceva, dar sunt om ca și ei și empatizez cu ei, fac acțiuni caritabile, însă nu doar în perioada Crăciunului. 

Mai vezi și: Prodanca s-a îmbrăcat în bani la ziua lui Bote, unde a rămas agățată de gâtul lui Boureanu!

Acțiuni despre care nici nu prea vorbești ...

Nici nu prea vorbesc, e adevărat. Săptămâna trecută am făcut acțiuni caritabile de nu mai știam de mine, de începuseră să mă doară toate operațiile de la atâta alergătură, dar am făcut-o cu mare, mare drag.

Cătălin Botezatu: „Fiecare poate să se îmbrace cu ce vrea”

Că tot am vorbit de modă, cu ce ar trebui să se îmbrace femeile și bărbații de Sărbători?

Depinde unde fac sărbătorile. Dacă le fac într-un cadru festiv, la restaurant, în locuri sofisticate, categoric, rochii lungi, tuxedo, ador aceste petreceri de Revelion.

Mult luciu, sclipici?

Pietre, sclipici, luciu, rochii cu trenă, normal, însă dacă-l faci într-un cadru restrâns, la o cabană la munte, atunci ar trebui ca fiecare să se îmbrace confortabil. Cred că fiecare persoană trebuie să se îmbrace așa cum se simte bine.

Chiar dacă sunt designer și aș putea face astfel de recomandări, poate aș putea să le fac pentru persoanele publice, care sunt exemplu, în rest, fiecare poate să se îmbrace cu ce vrea. Eu pot să le spun ceva, ei pot să se lămurească dacă dau un click și văd pe youtube sau prin reviste cum să se îmbrace. Degeaba le dăm noi sfaturi, că ei se îmbracă, oricum, cum vor.

Ups: Dezmăț total la aniversarea lui Botezatu. Sărut pasional între Cătălin și Loredana Groza!

Dar tu ce faci de Sărbători?

Eu merg la buna mea prietenă Merry, la Sibiu, unde fac mereu Crăciunul. Merg cu o gașcă mare de prieteni, singur, dar cu mulți prieteni. 

De ce singur?

Singur în sensul că nu mă duc neapărat cu cineva, o parteneră. Pentru că așa îmi place.

Cătălin Botezatu desființează cuplurile de fațadă!

Nu-mi vine să cred că un bărbat ca tine e singur

Astea sunt stereotipuri, că, vai, ești singur de Crăciun, astea sunt niște porcării. Mai aud chestii de genul: vai, dacă ai avea pe cineva lângă tine Crăciun? Ce-i cu porcăria asta? E ceva care te deprimă mai tare. eu nu mă deprim, că eu n-am depresii.

Dar ce e cu ipocrizia asta? Sunt mulți și multe care au pe cineva lângă, dar care pot să se simtă oribil toată seara de Crăciun. El se îmbată ca un porc, ea se enervează sau vorbesc toată seara la telefon, ori se mai uită să vadă ce fac alea pe la Dubai. Apoi femeia spune: imbecilule, nu m-ai dus la Dubai, pe mine m-ai dus nu știu unde, asta este o ipocrizie.

De Crăciun nu trebuie să fii cu cineva. Poți să fii și singur. Dacă n-ai familie și copii asta nu înseamnă că nu ești fericit. Sau dacă nu ești fericit nu e din cauza faptului că n-ai familie și copii. Pe bune acum, terminați-vă cu prostiile astea. Cu Crăciunul ăsta, care  a devenit un chici. Noi îl facem să fie un chici. E frumos să-l faci cu bradul tău,  în stilul tău, pui în brad ce vrei tu, mănânci mămăliga, pui pe masă ce ai și ce vrei, nu contează. Hai să facem de Crăciun ce făceam de Crăciun pe vremuri. 

Când mergeam la colindat cu trăistuța prin nămeți, apoi număram câte nuci și mere am strâns, apoi câți bani am strâns, când am mai crescut. Când bunica făcea cozonaci și mirosea toată casa a prăjituri. Ăla era Crăciunul, apoi venea Revelionul, știam că ai mei mă aruncă la bunică, pentru că ei mergeau la petrecere, dar mă simțeam bine. Asta e frumos, liber, natural. Acum numai alergăm. Unde alergați, oameni buni? Și ne pregătim, luăm atâtea cadouri, când putem să dăm cadouri în fiecare zi. Cumpărați cadouri inutile, pentru că dăm cadouri inutile.

Iată și: Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Cătălin Botezatu are o iubită secretă!

Legat de partea amoroasă, știm că sunt atâtea femei care te vor. Una, una singură nu reușește să te cucerească

Nu e vorba de asta, am pe cineva, sigur că am pe cineva, dar nu vreau să fac publică relația. Nu vreau să o arunc în mizeria asta, în promiscuitatea asta socială. Am, există o listă de așteptare, iar uneori am mai multe chiar.

Cătălin, ești un om fericit? 

Sunt un om cum vreau eu. Sunt cu voi, sunt fericit acum, pentru că sunt cu femei frumoase, cu voi, cu presa, cu Diana Baicu. Fericirea este efemeră. Fericirea nu este continuă, este meteorică, trebuie doar să guști din ea.

Ups: Scandal între Botezatu și Neculai Stanciu. Stilistul de la ”Vorbește lumea”, desființat de designer

Zi-mi dacă pleci și în vacanțe

După Crăciun plec în Tulum, Mexic.

Pe plan profesional ce pregătești 2023

Va fi un an incendiar, pentru că am foarte multe prezentări afară, dar și în România, nu îmi neglijez nici teritoriul.

Topul femeilor stilate din România? Ai zis, la un moment dat, Camelia Șucu. Mai zi-mi două ...

Camelia Șucu, da, este o femeie stilată, Diana Baicu, care are apariții impecabile. Mai putem spune și despre Andreea Berecleanu, care este o femeie superbă, stilată.

Andreea Marin, pe care o admir și s-a pus în slujba oamenilor cu probleme, care încearcă să facă lucuri lăudabile. Poate e mai important să faci asta decât ce vorbești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net