#Exclusiv Click!

Cum s-a îndrăgostit, de fapt, Elodia de Cristian Cioacă? Emilia Ghinescu face dezvăluiri: „S-au cunoscut la secția de Poliție”

19 iunie 2024 16:40   Vedete românești

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, celebra avocată, dispărută în urmă cu 17 ani, face dezvăluiri, exclusiv pentru Click! Femeia cu sufletul cernit de durere, fostă învățătoare, ne-a vorbit despre performanțele școlare ale Elodiei, elevă și studentă de nota 10, dar și despre unicul ei nepot, Patrick, care o evită total.

Emilia Ghinescu a fost învățătoarea fiicei ei

Emilia Ghinescu ne-a vorbit despre performanțele școlare ale fiicei ei, Elodia Ghinescu: 

„Eu am fost învățătoare la Zărnești, am fost, timp de patru ani, chiar și învățătoarea fiicei mele. Ea era tare serioasă, învăța foarte bine, era o elevă numai de 10. Îmi amintesc că, la sfârșitul anului, fiind mai mulți elevi de Premiul 1, pe ea am strigat-o a treia, ca să nu zică cineva că o favorizez.

Atât de tare s-a supărat, nu i-a mai trebuit nimic! Ea a absolvit și Facultatea de Drept cu medii aproape de 10. Drept recompensă, au numit-o în Barou, fără examen. În ultimul an a fost propusă să studieze în străinătate, dar în cele din urmă a fost trimit altcineva, pe relații. E, Știa franceză și germană. Iar engleza a învățat-o de la televizor, repeta după ei lecțiile”.  

Cum s-a îndrăgostit Elodia de Cristian Cioacă? Unde s-au cunoscut, de fapt?

Emilia Ghinescu ne-a mai dezvăluit și unde l-a cunoscut fiica ei pe viitorul soț: „Elodia s-a dus cu un infractor la Secția de Poliție din Brașov, și acolo s-a nimerit să dea peste Cristian Cioacă, așa a vrut soarta, să îi tăiat el calea.

Era un bărbat înalt, nu era urât, nu era prost, s-au plăcut, veneau mereu la noi la masă, i-am pus o ciorbă în față acestui om. Elodia a mai fost măritată cu un polițist, acela era însă tare fustangiu, de aceea l-a și lăsat. Lui i-a părut tare rău după Elodia, o iubea enorm!”

Cum își intimida Cristian Cioacă soția: „A încercat și cu mine”

Emilia Ghinescu susține că nu se teme de Cristian Cioacă, deși, la tribunal, la proces, el a încercat să o intimideze: „La tribunal, în timpul procesului, Cioacă s-a uitat fix la mine, în ochii mei, ca să mă intimideze. Elodia îmi povestea că așa făcea și cu ea. Nu m-am speriat, eram acolo în sală cu toată lumea. O singură dată m-a căutat la telefon. Atunci mi-a zis că în viață a făcut mereu ce a vrut. Apoi a zis că închide că are telefonul ascultat”, a mai menționat Emilia Ghinescu, exclusiv pentru Click!

Mesaj pentru fiul Elodiei

Emilia Ghinescu își adoră nepotul, pe Patrick, deși, după ce a fost înfiat de mătușa lui, sora lui Cristian Cioacă, el n-a mai vrut să-și vadă bunicii. Ea  are un mesaj pentru băiatul Elodiei: „Tare mi-ar plăcea să dea la Drept, să se facă avocat, ca mama lui, asta este singura mea dorință. Nu mai sper să mă viziteze, nu ne-am văzut de atâția ani, s-a înstrăinat. Dar, dacă într-o zi mă va căuta, aș fi tare fericită. Mi-a spus cineva care l-a văzut că are privirea Elodiei, că e frumos ca ea, dragul de el”, ni s-a mai confesat Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, exclusiv pentru Click!

Polițistul Cristian Cioacă a fost condamnat, în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției lui, avocata Elodia Ghinescu. Nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar trupul avocatei nu a fost găsit. Pe 22 august 2023, Cristian Cioacă a fost eliberat condiționat.

Mai multe