Cum s-a schimbat viața lui Mihai Radu, câștigătorul iUmor? «Am prins o cursă bună»

25 iunie 2022 5:42   Vedete românești

Mihai Radu a venit cu un număr inedit la iUmor, fapt ce i-a adus și marele premiu în valoare de 20.000. După ce a intrat în posesia banilor, câștigătorul ediției din acest an are parte de o cu totul altă viață.

Înainte de apariția la iUmor, Mihai Radu era șofer de Uber și, din cauza meseriei sale, a reușit să culeagă cele mai amuzante întâmplări pe care acesta le-a trăit, dar și cum și-a cunoscut soția. 

S-ar putea să te intereseze și: Concurent luat la rost, pe scena iUmor. Rapperul care a încercat să-l impresioneze pe Cheloo

Câștigătorul iUmor, de la Uber, la scenă

Așadar, Mihai Radu nu doar câ a plecat acasă cu suma de 20.000 de euro, cel mai nou comediant din industrie a renunțat la vechiul loc de muncă, deoarece este chemat să participe la diverse evenimente publice de stand-up comedy.

Câștigarea sezonului 12 al iUmor a fost printre cele mai mari surprize pentru Mihai Radu. Acesta a amintit că a fost șofer atâtia ani, iar apariția sa pe micile ecrane avea ca scop să le ofere juraților, dar și telespectatorilor momente amuzante pe care le-a trăit în timpul vieții sale.

„Mă bucur că am reușit așa ceva. Este un vis că sunt aici și am realizat treaba asta. În sfârșit am prins o cursă bună, de 20.000 de euro, adică m-am săturat de restul de 10 lei. Vă mulțumesc din suflet tuturor. Victorie!”, a declarat Mihai Radu, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Mihai Radu, mai bogat cu 20.000 de euro și o nouă carieră

Finala din acest an al iUmor a avut pe scenă 13 concurenți gata să dea totul din ei pentru a pune mâna pe premiul de 20.000 de euro.

Citește mai multe informații despre acest subiect: Mihai Radu a câștigat iUmor sezonul 12! Cu ce număr i-a impresionat pe telespectatori

Pentru votul telespectatorilor, alături de Mihai Radu, au mai luptat și Claudia Amuzică, Scuze Noi, Eduard Moise, Vlad Barbu, Dragoș Stan, Emanuel Bighe, Emanual Doduț, Roxana Chiperi, Darisian Ștefan Luncanu, Zsolt Rosznai, Rikito Watanabe, Radu Giurc.

Chiar și așa, Mihai Radu a fost cel care a reușit să-i facă pe oameni să rezoneze și să râdă cel mai bine. Astfel, în urma votului publicului, acesta a plecat acasă cu suma de 20.000 de euro, dar și cu o nouă viață și o carieră în lumea comediei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe