Cum s-au cunoscut, de fapt, Gică Hagi și soția sa, Marilena. Cu ce se ocupă partenera „regelui”

2 iulie 2024 14:37   Vedete românești

Gică Hagi și Marilena trăiesc o poveste de dragoste ce pare să nu aibă sfârșit. În timp ce el este cunoscut la nivel internațional, soția sa a stat departe de lumina reflectoarelor, motiv pentru care mulți se întreabă cine este și cu ce se ocupă, de fapt, aceasta. 

Cum s-au cunoscut Gică Hagi și soția sa. Cu ce se ocupă Marilena

Gică Hagi și Marilena formează un cuplu din anul 1993 și au spus „Da” în fața altarului la 4 ani după ce fotbalistul a divorțat de prima sa soție, Lena Celnicu. În cadrul unui interviu, Marilena a dezvăluit că l-a cunoscut pe sportiv prin intermediul unor prieteni comuni, iar prima lor întâlnire a avut loc într-un restaurant. La început și-au ținut relația secretă, însă pe parcurs și-au arătat iubirea și în fața celorlalți.

„Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate. Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a mărturisit Marilena Hagi, conform Newsweek.

Marilena Hagi a stat departe de ochii curioșilor, punând mai mult accent pe viața de familie. Soția lui Gică Hagi și-a crescut cei doi copii în liniște, până în momentul în care Ianis și Kira au pornit pe propriul lor drum. Femeia se ocupă de gestionarea agenției de publicitate a fiului ei și totodată este administrator al firmei acestuia. Mai mult, aceasta este asociat al companiei Hagi Sport SRL.

„Avem o relație frumoasă, e prea frumos”

Despre soția sa, Gheorghe Hagi are numai cuvinte de laudă. Sportivul susține că este o femeie puternică și că alături de ea, totul a fost mai ușor în viață.

 „Femeile sunt mai puternice ca noi. Noi le avem pe ale noastre, dar ele sunt mult mai puternice, din ce am văzut eu. Am văzut-o pe soția mea la naștere. La Ianis, am fost în sala de naștere. La Kira, eram plecat și nu am putut. Dar la Ianis n-a vrut să nască până n-am venit eu. E puternică de tot. Alături de ea, nimic n-a fost greu pentru mine.

Soția nu s-a gândit să-mi spună vreodată ceva în legătură cu investiția în fotbal. Avem o relație frumoasă, e prea frumos. Ea mă înțelege cel mai bine, mă tolerează. Cu siguranță e cel mai bun prieten pe care îl am. Mai am pandalii de-ale mele”, a mărturisit Gică Hagi pentru orangesport.ro.

Mai multe