#Exclusiv Click!

Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”

27 septembrie 2024 11:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Sorescu și Alex Ciucu s-au prezentat astăzi la ultima înfățisare a procesului de divorț, la Judecătoria Buftea. Cei doi vor afla dacă va mai exista sau nu un alt termen și cum va rămâne cu programul de vizită al celor două fetițe. Click! are informații în exclusivitate. 

UPDATE 20:04

După mai bine de 7 ore petrecut pe holuri, Alex Ciucu și Alina Sorescu au intrat în sala de judecată. Imediat după, artista a oferit primele reacții. Martor la înfățișare a fost și mătușa ei, care i-a stat alături clipă de clipă. 

„A spus ceea ce a văzut (n. r. - mătușa Alinei Sorescu, care a fost prezentă la tribunal”. Așteptăm soluția, urmează să o primim. Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor. Despre asta vorbim, despre o viață normală pe care să o aibă cele 2 fetițe. S-a dat custodie comună, însă discuțiile noastre au fost, acum, despre programul de vizită”, a spus Alina Sorescu.  

Cum s-a prezentat Alina Sorescu la ultima înfățisare de divorț

Alina Sorescu s-a prezentat astăzi, în jurul orei 13:00 la ultima înfățisare de divorț într-un costum alb și a fost însoțită de mama ei, dar și de avocata acesteia. Vedeta părea destul de abătută și a mărturisit că are emoții în privința ultimei decizii judecătorești. Mai mult, aceasta speră ca astăzi să se încheie întregul proces și să nu mai fie nevoie de un alt termen.

„Nu este o zi tocmai plăcută, e normal să am emoții, aștept să văd ce se întâmplă în sala de judecată”, a declarat Alina Sorescu în exclusivitate pentru Click!

Pe de altă parte, Alex Ciucu nu a fost văzut în apropierea Judecătoriei Buftea, însă sursele noastre apropiate ne-au dezvăluit că acesta ar fi fost acolo mult mai devreme și se afla deja înăuntul incintei. Tot astăzi, urmează să se discute despre cum va rămâne programul de vizită al celor două fetițe pe care cei doi le au împreună.

UPDATE: Procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este departe de a se încheia. Se pare că astăzi, Judecătoria din Buftea nu a luat o ultimă decizie și va fi stabilit un nou termen între cei doi. 

„Tatăl fetelor încearcă acum în timpul procesului să își fabrice o nouă imagine”

În urmă cu doar câteva zile, Alina Sorescu aștepta cu nerăbdare următorul termen al procesului de divorț cu Alex Ciucu. Deși traversează momente grele, vedeta este în continuare optimistă și pare să radieze de energie.

„Eu însoresc! Voi?", "Când o ușă se închide, o alta se deschide!", a scris ea în mediul online.

De asemenea, cântăreața se dedică trup și suflet celor două fetițe și încearcă din răsputeri să își petreacă cât mai mult timp ce ele. Anterior, judecătoria a stabilit custodia comună și domiciliul celor mici, care vor locui la mama lor, iar astăzi urmează să se stabilească programul de vizită.

Inițial, Alexandru Ciucu a cerut ca fetițele să locuiască la el, însă instanța a refuzat. Acum, fostul partener al Alinei Sorescu cere un program alternant al micuțelor, vrând ca ele să locuiască o săptămână la el, și una la mama lor.

Acest lucru a deranjat-o teribil pe prezentatoarea Tv, drept pentru care a demontat toate declarațiile publice făcute de fostul ei soț. Procesul de divorț dintre cei doi durează de aproape 3 ani și speră ca astăzi să primească decizia finală din partea Judecătoriei Buftea.

„Nu este deloc întâmplătoare apariția la evenimentul recent unde a dat numeroase interviuri. Foarte curând avem un nou termen în procesul privind programul de vizită, și mereu înainte de înfățișări, tatăl fetelor apare cu declarații prin care încearcă acum în timpul procesului să își fabrice o nouă imagine, total diferită de cea din timpul căsătoriei.

Totul este o strategie de distorsionare a realității pentru proces și pentru imaginea lui publică. Declarațiile pe care le-a făcut sunt ca urmare și a neînțelegerilor pe care le avem privind activitățile extrașcolare ale fetelor. În afară de week-end-uri și vacanțe, fetele merg la tată marți și joi după școală, o dată la 2 săptămâni, conform programului ordonanței pe care îl respectăm", ne-a povestit recent Alina Sorescu.

Mai multe