Câte clase și ce studii are Alina Sorescu. Incredibil ce notă a obținut la Bacalaureat: „Viața mea a fost împărțită între turnee și școală”

Ultima actualizare:

Alina Sorescu este cunoscută pentru talentul ei muzical, dar și pentru seriozitatea cu care a tratat educația. Deși a crescut în lumina reflectoarelor, începându-și cariera artistică de la o vârstă fragedă, vedeta nu a neglijat studiile, ba chiar a excelat în acest domeniu.

Alina Sorescu. Foto: arhiva.
Alina Sorescu. Foto: arhiva.

O elevă model: șefă de promoție și o notă impresionantă la Bacalaureat

Pe lângă succesul pe care l-a avut în muzică, Alina Sorescu a fost o elevă excepțională. Ea a declarat că a fost întotdeauna sârguincioasă la școală și a investit timp și energie pentru a învăța bine.

Am fost șefă de promoție la liceu și am luat cea mai mare notă la BAC. Am făcut două facultăți și un master, toate din plăcere. Învățam pentru că îmi plăcea, nu pentru că mă obliga cineva”, a povestit artista într-un interviu pentru România TV.

Rezultatul muncii ei s-a văzut cu prisosință la examenul de Bacalaureat, unde Alina Sorescu a obținut una dintre cele mai mari note (9,86). Aceasta a reușit să își împartă cu succes viața între turnee și școală, dovadă că, în ciuda programului încărcat, educația a rămas o prioritate.

Ce studii are Alina Sorescu?

După liceu, Alina nu s-a oprit din acumularea de cunoștințe. Deși era deja un nume cunoscut în industria muzicală, ea a decis să urmeze cursurile a două facultăți, dovedind că este nu doar talentată, ci și ambițioasă.

Vedeta a finalizat studiile la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), dar și la Facultatea de Jurnalism. Alina a urmat apoi și un program de masterat, completând astfel un parcurs educațional de invidiat.

Pe plan profesional îi merge excelent

În prezent, Alina Sorescu se află într-o perioadă dificilă în plan personal, fiind în proces de divorț cu designerul Alex Ciucu. Cu toate acestea, pe plan profesional, lucrurile continuă să meargă excelent. Artista se ocupă cu multă pasiune de atelierul său de muzică, „Picii lu' Soreasca”, unde îndrumă copiii în arta muzicii și a prezenței scenice.

Alături de cariera muzicală, Alina își dedică timpul și celor două fetițe pe care le are din căsnicia cu Alex Ciucu. În plus, ea și-a continuat cariera artistică, lansând recent o nouă piesă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net