#Exclusiv Click!

Cum sărbătorește Claudia Ghițulescu de Constantin și Elena! Artista este o răsfățată

21 mai 2023 13:30   Vedete românești

Claudia Ghițulescu (43 ani) se bucură în fiecare an de ziua ei onomastică, de Sfinții Constantin și Elena.

Da, și eu sunt Elena și mă bucur de această zi! Le doresc sărbătoriților să fie ocrotiți de Sfinții Constantin și Elena! Fericire și bucurii să aveți! La mulți ani fericiți!”, a fost mesajul postat de Claudia Ghițulescu pe paginile sale de socializare.

Sărbătoresc cu prietenii și cei care mă iubesc. Ne petrecem. Ziua de Constantin și Elena este ziua mea preferată!”, ne-a mărturisit pentru Click! îndrăgita artistă, care este extrem de atașată de mama ei. După ce se vede cu prietenii care au sunat-o să îi facă urările de „La mulți ani”, interpreta de muzică populară va merge la concert pentru că de ziua ei cântă pentru alți sărbătoriți.

Are o relație specială cu mama ei

Claudia Ghițulescu și mama ei au o relație specială iar cântăreața este acum fericită pentru că totul a intrat pe un făgaș normal cu ființa care i-a dată viață și pe care o iubește cel mai mult pe lumea asta.

Părinții mei sunt minunați. Ei sunt echilibrul meu și îi iubesc foarte mult! Mama mea a avut un moment în care eu  am avut un  mare necaz. Acum vreo 20 ani eu am avut un accident de mașină și în momentul când m-a văzut, mama a căzut jos din picioare și a făcut un șoc și nu mai dormea. Cred că 20 și ceva de ani mama a dormit numai cu pastile! Cunoscând-o pe doamna Paula Neacșu, mi-a zis dacă o pot lăsa să lucreze cu mama mea. Mama nu credea, eu credeam foarte mult în Paula, pentru că o cunoscusem, și ce credeți? S-a vindecat mama! În iarnă, în noiembrie-decembrie, și de atunci mama mea nu mai doarme cu pastile!”, a povestit Claudia Ghițulescu în emisiunea Exclusiv VIP, prezentată de Cristi Brancu la Prima TV.

Artista are și propriul ei brand de parfumuri și este foarte încântată pentru că îi merge bine afacerea în domeniul frumuseții.

Mai multe