#Exclusiv Click!

Cum se simte Emily Burghelea după ce a scăpat de tija montată la cap?! Ce chinuri a putut să îndure? „Nu puteam să dorm, nu puteam să mănânc”

15 iulie 2024 10:16   Vedete românești

Emily Burghelea și-a scos, zilele acestea, tija montată de medici la nivelul capului, după groaznicul accident în care a fost pe punctul să-și piardă viața, din Mauritius. Cum se simte acum influencerița și cât durează recuperarea?

Emily Burghelea (26 de ani) a văzut moartea cu ochii, după ce a trecut printr-un grav accident de circulație, în timp de se afla în vacanță în Mauritius. 

Vedeta se afla într-un taxi, în drum spre aeroport, în momentul în care autovehiculul s-a izbit violent de un TIR. 

Emily Burghelea: „A fost groaznic să stau cu tija”

Influencerița și nașa ei au scăpat ca prin minune cu viață. Emily s-a întors în țară cu avionul și a fost nevoită să se opereze la cap, după multiplele fracturi suferite.

Vedeta a fost supusă unei operații complicate și i s-a introdus o tijă în cap. 

Zilele trecute, Emily a mers la spital și a scăpat de tija montată la nivelul capului.

„Da, sunt mai bine acum, nu perfect însă, mă simt foarte amețită. A fost groaznic să stau cu tija! Nu puteam să dorm, nu puteam să mănânc.

A fost pentru prima dată când am reușit să dorm o noapte întreagă după accident.

Săptămâna aceasta, o să facem radiografii să vedem dacă mai am nevoie și de alte intervenții”, a declarat Emily Burghelea, pentru Click!

„Mi s-au mișcat oasele feței”

Din nefericire, medicii au anunțat-o pe vedetă că va avea nevoie de o jumătate de an pentru a se recupera, deoarece oasele de la nivelul feței i s-au mișcat în urma operației.

„Doctorul m-a palpat și mi-a zis că s-au mișcat oasele, și că nu mai sunt la fel ca după operație, că, de la o lună, o să dureze vreo șase luni recuperare”, a mai spus Emily. 

Nașa lui Emily, operată la coloană 

Nașa lui Emily, care s-a aflat și ea în taxi, la momentul impactului, a avut nevoie de o intervenție la nivelul coloanei după accident. Emily a mers, în cursul zilei de duminică, să o viziteze la spital.

„Împreună suntem mai puternice și trecem peste toate. Când m-a văzut, nașa s-a ridicat în picioare, chiar după operația pe coloană. Este eroina mea!

A fost grav, mai grav decât se aștepta oricine, dublă factură de coloană. Am trecut pe lângă ce era mai rău, dar acum suntem aici și îi mulțumim lui Dumnezeu că a avut grijă de noi. Ne rugăm să treacă cu bine peste acest hop”, a scris vedeta, pe Instagram. 

Mai multe