Cum se simte Narcisa Suciu după operație? «Am avut și noroc»

3 august 2022 6:49   Vedete românești

Narcisa Suciu a mărturisit cum s-a simțit după operație, dar și care este starea ei actuală de sănătate. Artista a povestit despre planurile ei de viitor, dar și despre problemele prin care a trecut. 

Cum se simte Narcisa după ce a ieșit din spital

Vedeta s-a confruntat cu probleme ce erau gata să-i pună viața în pericol, fiind nevoită să se opereze de urgență, deoarece avea apendicele perforat. Narcisa Suciu a stat peste zece zile internată în spital, iar viața ei a fost salvată datorită medicilor pricepuți care au îngrijit-o. 

Citește mai multe despre acest subiect: Narcisa Suciu, operată de urgență: „Putea să fie prea târziu!” Ce a pățit artista

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a mărturisit Narcisa Suciu, potrivit impact

Cântăreața a povestit și despre planurile ei de viitor. Chiar și așa, ține să se întrebe câtă forță a avut pentru actul artistic de la Chitila, de pe 17 iulie, când organismul ei deja se lupta cu efectele apendicelui care s-a perforat. Oricum, vedeta a avut foarte multe persoane dragi alături de ea, chiar și în clipele grele prin care a trecut. 

Află mai multe informații: Fiica Narcisei Suciu a împlinit 21 de ani. Cum arată acum Daria după ce s-a mutat la Helsinki

Mai mult, Narcisa Suciu a dezvăluit că nu va mai concerta, dar nu și pentru cât timp. Aceasta nu se va întoarce în Finlanda, ci va rămâne pentru o perioadă în București. 

Narcisa Suciu s-a stabilit în Finlanda de aproape opt ani, unde l-a întâlnit și chiar s-a căsătorit cu iubitul ei actual - Veikko Miettinen. Fetița ei, care pe atunci avea doar 12 ani, Daria, s-a bucurat de prezența noului părinte, având parte de o relație apropiată atât cu Narcisa, cât și cu Veikko. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe