Dan Helciug, gata să dea lovitura în Veneția. Ce surpriză pregătește: „Sunt în tratative”

21 iulie 2023 5:13   Vedete românești

Celebrul solist al trupei „Spitalul de urgență” a avut parte de o jumătate de an plină de realizări, având o mulțime de concerte, atât în țară, cât și în străinătate, plus o revenire spectaculoasă pe micul ecran, la Televiziunea Română, unde a colaborat cu Marina Almășan.

După o perioadă de compoziție și creație muzicală, în paralel cu viața de familie și cu o carieră în televiziune, căci a făcut parte din echipa de televiziune a emisiunii „Rivalii” de la TVR, Dan Helciug (48 de ani) are noi planuri și noi idei. Spunem acest lucru pentru că l-am văzut zilele trecute, în Veneția, și am crezut că fie s-a dus să susțină vreun concert în Italia, fie a plecat cu frumoasa lui familie într-o vacanță. Dar n-a fost niciuna dintre ideile noastre, iar solistul ne-a lămurit cu prima ocazie, atunci când a revenit în țară și a putut să ne împărtășească din planurile lui. 

Sunt în continuare creativ și am o mulțime de idei de piese, de show-uri și de alte surprize. Am cântat în gondolă (canzonette) și am primit o călătorie gratuită (râde).

M-au filmat niște turiști japonezi, sunt vedetă printre ei. Veneția este și va fi pentru artistul din mine, acel loc special în care mă pot alimenta de la o sursă spirituală cu artă pură. O să găsesc timp pentru un weekend în care să vizitez această perlă a Italiei împreună cu familia mea, căci sigur le va plăcea și lor. Deocamdată sunt aici în „interes de serviciu". Nu, nu am cântat. Sunt în tratative cu o agenție italiană pentru o serie de concerte în Italia și vedem ce se va întâmpla pe viitor. Sunt multe de văzut aici și sper să revin cât mai repede cu treabă”, ne-a mărturisit îndrăgitul solist pe care sperăm să-l revedem în toamnă, din nou, pe micile ecrane alături de Marina Almășan în „Rivalii” de la TVR. 

Mai multe