Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

24 aprilie 2022 13:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Negru a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. Vedeta îi îndeamnă pe români să vorbească despre Paște și Iisus cu copiii lor.

Dan Negru și-a uimit fanii cu ultimul mesaj pe postat pe rețeaua de socializare. Acesta îi sfătuiește pe  părinţi să le spună copiilor că Paştele înseamnă Iisus.

  „Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi"

Prezenntatorul tv, în prima zi de Paști, a scris un mesaj pe Facebook dedicat românilor. Acesta îi îndeamnă pe părinți sî le spună copiilor că Paștele înseamnă Iisus.

  „Chiar dacă credeţi sau nu, spuneţi-le copiilor voştri că Paştele înseamnă Iisus. Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi. Cultura şi bunătatea vor face diferenţa în generaţia lor'', a scris acesta.

Dan Negru a continuat mesajul punctând faptul că românii își urăsc propriul popor și iubesc alte popoare, lucru pe care nu poate înțelege.

''Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensaţi ar fi mai puţini.  Zicea Vieru: «doi vrăjmaşi are romănul: ura pentru ai lui şi iubirea pentru straini», a notat acesta

Citește și EXCLUSIV Aşa face economie la benzină Dan Negru! Cum l-am surprins prin oraș 

De asemenea, prezentatorul îndeamnă părințiii să nu îi oprească pe copiii lor din drumul cunoașterii și să le arate ce înseamnă, cu adevărat, o cultură religioasă.

''Nu le tăiaţi copiilor aripile cunoaşterii! Să trăieşti într-o Europă creştină şi să nu ai cunoştinţe elementare de cultură religioasă, e o formă de prostie fudulă.    Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie! Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere să murim că EL, ne cere sa trăim ca EL...Creşteţi-vă copiii deştepţi... Apoi, târziu, când vor fi bătrâni şi împovăraţi, poate îşi vor găsi alinare. «Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi şi EU vă voi da odihnă...». Hristos a inviat!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, despre guru și vedetele autohtone

Recent, celebrul Dan Negru a mai făcut o postare ce a atras atenția publicului. Prezentatorul a scris un mesaj tranșant pe rețelele sociale ce îl viza pe Sadhguru, un guru indian, ce a umplut săli întregi de oameni în România și a devenit, în scurt timp, preferat de vedete.

  "Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață, pe WhatsApp,  câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu Tatăl Nostru m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. Alungă spiritele rele, mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem... Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru, pe Facebook.  

Citește și EXCLUSIV Aşa face economie la benzină Dan Negru! Cum l-am surprins prin oraș 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe