#Exclusiv Click!

Daniela Gyorfi nu mănâncă miel de Paște! Ce tradiție păstrează artista, cu sfințenie, în fiecare an

1 mai 2024 10:32   Vedete românești

Daniela Gyorfi (55 de ani) traversează o perioada destul de ocupată. Artista va cânta în ziua de Paște și își dorește ca în seară de Înviere să meargă la biserică cu familia pentru a lua lumina sfântă. Pentru că nu mănâncă miel, Gyorfi va opta pentru un meniu mai ușor de Paște. Ea este preocupată acum și cu amenajarea terasei pentru că își dorește să stea mai mult afară, la aer, atunci când este acasă.

De Paște am niște cântări pe lângă București. La noi nu se mănâncă miel, o să mâncăm fructe de mare, paste, salate, făcute de mine, facem ouă. Duminică avem evenimente, plecăm, venim acasă, ciocnim, ouă, mâncăm ceva bun. Eu chiar trebuie să mai slăbesc vreo două kilograme, mă pregătesc să filmez niște videoclipuri, am niște proiecte muzicale. Îmi place și cozonacul, o să gust puțin, dar mai subțire. Vreau să mergem la biserică în noaptea de Înviere să luăm lumină. Și Maria vrea să mergem în familie”, ne-a povestit Daniela Gyorfi care va merge cu fiica ei, Maria, la cumpărături pentru Iepuraș.

O să păstrăm tradiția de Paște și toată lumea din familie se va îmbrăca cu ceva nou. Pe Maria o îmbrac din cap până în picioare cu haine noi. La noi mai puțin. George mi-a luat două parfumuri arăbești preferate. Lui îi plac încălțările. O să îi iau o pereche de adidași sau sneakerși de care știu că îi plac și poartă. În ultima perioadă sunt preocupată de amenajarea casei. Vreau să îmi cumpăr zilele acestea mobilier pentru grădină, să îmi amenajez terasa atunci când sunt acasă și am timp să stau la soare, pe terasă, și să îmi beau cafeaua. Recunosc că de Paște devin nostalgică și dorul de mama e același. Sunt tristă. Pe 26 aprilie era ziua ei, am fost la cimitir, am împărțit…Îi luam parfumul ei preferat de sărbători, tricouri… Mă bucur mult și am început să apreciez că am familie, că suntem sănătoși, că suntem împreună, că am evenimente și că Maria este bine. Suntem OK! Nu visez la cai verzi pe pereți! Sunt implicată într-un proiect de televiziune cu Maria și urmează să apară detalii!”, ne-a mai povestit Daniela Gyorfi.

Mai multe