#Exclusiv Click!

De ce Aurelian Temișan nu ar cununa-o pe Andreea Bălan cu Victor Cornea! „Dacă eu îți închid ușa...” Artistul pregătește un super concert tribut pentru Marius Țeicu

24 septembrie 2024 14:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aurelian Temișan (52 de ani) este în febra pregătirilor pentru concertul „Oameni” care bate la ușă, un concert tribut pentru și despre Marius Țeicu, care va avea loc pe 18 noiembrie la TNB – Sala „Ion Caramitru”, începând cu ora 19.30.

Va fi o seară plină de surprize! Între timp, artistul și prezentatorul TV și-a făcut apariția la un eveniment monden și am avut ocazia să îl întrebăm dacă îi va simți lipsa Andreei Bălan din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva” și dacă ar fi dispus să o cunune sau nu cu Victor Cornea, având în vedere faptul că i-a nășit fetița cea mică, pe Clara, și au deja un grad de rudenie. Tată de adolescentă, Aurelian Temișan ne-a mărturisit pentru Click! cum se înțelege cu fiica lui, Dora, care a trecut acum în clasa a VIII-a și este deja mai înaltă decât mama ei, actrița Monica Davidescu.

Ce mai face Temi?

Fac de la excepțional în sus! Vine concertul, pe 18 noiembrie am un concert atât de frumos, dedicat unui mare om, în primul rând, cel care a scris o piesă emblemă pentru România, „Oameni", e vorba de Marius Țeicu, un concert în care nici el nu știe exact ce surprize  îl așteaptă. Pe 18 noiembrie, la Teatrul Național, la sala mare, și tot  în noiembrie, o săptămână mai târziu, avem avanpremiera unei piese de teatru, că dacă avem un Caragiale în repertoriu, să avem și un Shakespeare, "Visul unei nopți de vară".

„Nu ai emoții, nu exiști ca artist!”  

Mai ai emoții  atunci când urci pe scenă, la experiența ta?

Nu ai emoții, nu exiști ca artist! Sunt emoțiile alea care te mobilizează și care te fac să dai tot ce e mai bun din tine pentru publicul care îți dă înapoi feedback prin aplauze.

„Probabil că viața ei duce spre alte culoare...”

Nu o  să mai stea finuța Andreea Bălan lângă tine în juriu la „Te cunosc de undeva". Ce ne facem?

Am auzit și eu, mi-a spus și mie, de fapt, că ea a luat decizia asta, știi cum e, orice început are și un sfârșit. Probabil că viața ei duce spre alte culoare și atunci orice ușă pe care i-o închide cineva sau  și-a închis-o poate să îi deschidă alte oportunități  și sunt convins că așa va fi. Îmi va fi dor de ea! Sunt 12 ani în care  ne-am contrat, ne-am iubit, ne-am  simțit bine împreună în juriu, dar asta nu împiedică cu nimic sau nu strică cu nimic relația noastră de prietenie  și mai ales de rudenie.

Voi i-ați botezat fetița cea mică, pe Clara, dar dacă vine ea acum și spune, "Temi, te iubesc atât de mult încât vreau să mă cununi cu Victor", ce faci, accepți?

Și eu o să îi spun: „Pentru că te iubesc atât de mult, nu o să fac acest pas", o să zic că simt că  nu am avut o mână atât de bună și de aceea nu aș ... (râde). Nu, nu ... o să îi spun: „Ia-ți mireasă ziua bună!”. Nu! „Dacă eu îți închid ușa, ia vezi ce uși se deschid pentru tine!”. Mi-e suficient! Am nășit-o o dată și liantul relației noastre este Clara.

„Dora a luat-o chiar și pe Monica la înălțime” 

Dora, fiica ta, te-a întrecut la înălțime?

Da, a luat-o chiar și pe Monica la înălțime. Acum, în noiembrie, face 14 ani. Iată cum trece timpul! Ei cresc, noi nu vrem să realizăm că ei cresc atât de repede. Personal nu simt vârsta pe care o am, dar dacă mă uit la fii-mea și în prima zi de școală am făcut postarea cu clasa zero și clasa a VIII-a. Clasa zero, când abia o vedeai printre noi și clasa a VIII-a acum, când e mai înaltă decât Monica, în doar 8 ani de zile... Îmi dau seama că timpul nu iartă pe nimeni și să ne bucurăm de ceea ce avem și ce suntem! 

Tu realizezi că ești tătic de adolescentă?

Și dacă nu zic eu, tot tătic de adolescentă sunt! Adolescentă nu cu probleme dar e normal că e vârstă  aia puțin mai dificilă decât până acum. Să sperăm că va rămâne la stadiul ăsta și nu se vor agrava lucrurile.

„Sora mea bătea băieții”

Există ceva plângeri pentru adolescenta familiei?

Dacă la noi acasă, când eram  eu mic veneau tații cu băieții plini de sânge pe care îi bătea sor-mea, deocamdată  nu a venit la mine niciun tată cu niciun băiețel cum că fii-mea l-ar fi bătut sau ceva de genul ăsta. Nu avem plângeri  momentan, totul este în regulă.

Dar tu cu Dora vă contrați? Ți-a zis că ar vrea să mergă la film cu vreun băiat?

Sunt multe momente în care  vorbesc bulgărește cu ea, când zice: „Tată, faci chestia asta?", și eu zic că înseamnă clar nu, dar ea nu știe în momentul ăla,  își dă seama când de fapt vede că nu am făcut ce vrea ea să facă. 

Mai multe