Motivul pentru care Anna Lesko nu e căsătorită! «Am fost cerută de două ori»

26 mai 2022 15:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbizul românesc, Anna Lesko, a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum.

În vârstă de 43  de ani, cântăreață își încântă mereu fanii prin aparițiile ei exotice. Cu toate că a fost mereu râvnită de bărbați, solista nu a făcut pasul cel mare niciodată, dar recunoaște că a fost cerută în două rânduri.

Citește și Anna Lesko, show incendiar la un eveniment monden! Iată cum s-a dezlănțuit artista

Anna Lesko a dezvăluit că nu a ajuns în fața altarului, deoarece în trecut existau „alte perspetive și alte obiective”. Într-un intreviu acordat recent, frumoasa cântăreață a dat vina pe carieră, care „întotdeauna a intervenit” în viața ei.

Anna Lesko: „Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic”, a mărturisit cântăreața, într-un interviu pentru Viva!.

Citește și De ce nu e Fuego căsătorit? Fosta iubită l-a dat de gol

Solista s-a remarcat mereu prin faptul că este o persoană pozitivă. „Eu mă enervez, dar foarte scurt și rezolv repede. Mă pun repejor pe picioare. Nu îmi place tristețea”, a mai precizat Anna Lesko.  

Chiar dacă e singură, artistă e foarte fericită alături de fiul ei Adam, care se pare că mai dorește un frățior. În schimb, Anna Lesko ar prefera să mai aibă o fetiță, dar spune glumind că nu are cu cine să o facă.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei în anul 2019

După opt ani de relație, cântăreața s-a despărțit de tatăl copilului ei, în 2019. Din acel moment artista nu s-a mai afișat public alături de vreun alt bărbat. Solista a menționat într-un interviu că nu crede în căsătorie.

 „Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”, declara Anna Lesko. 

De când a debutat în anul 2000 la Festivalul de la Mamaia, Anna Lesko a fost mereu una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. Piesa „Ard în flăcări” rămâne cea mai cunoscută melodie a artistei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe