De ce nu e Fuego căsătorit? Fosta iubită l-a dat de gol

Ultima actualizare:

Admiratorii lui Fuego își amintesc, cu siguranță, că în urmă cu ceva ani, artistul și iubita lui de atunci, Ana Maria Ciaușu, formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. La mai bine de 12 ani de la despărțire, Ana Maria a vorbit despre separarea de artist.

Fuego și Ana María Ciaușu au avut o relație timp de 4 ani Foto: Arhivă
Fuego și Ana María Ciaușu au avut o relație timp de 4 ani Foto: Arhivă

Fosta parteneră de viață a lui Fuego a făcut recent câteva declarații despre viața alături de marele artist. Paul Surugiu și Ana Maria Ciaușu au avut o relație în urmă cu mai bine de 12 ani, care a culminat cu o despărțire. 

Citește și: Fuego, artistul care l-a impresionat și pe Carla's Dreams

Fosta iubită a lui Fuego, despre relația cu artistul

Ana Maria Ciaușu a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Fuego, care a durat 4 ani, explicând că „scopul relației lor nu a fost căsătoria”. De asemenea, la vremea respectivă se credea că cei doi s-au separat din cauza faptului că în viața lor nu a apărut un copil.

Vezi și: Fuego poartă în suflet o mare durere! Artistul trece printr-o dramă an de an

Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu.

Cei doi foști parteneri au rămas în relații bune

Ana Maria Ciaușu, acum în vârstă de 45 de ani, a explicat că despărțirea dintre ea și Fuego a fost una de comun acord, iar între ei respectul a fost întotdeauna pe primul loc. Cu toate acestea, nu a dezvăluit cauza exactă care a dus la separare, iar declarația potrivit căreia „scopul relației nu a fost căsătoria” a stârnit reacții. Fosta iubită a lui Fuego s-a referit la faptul că mai întâi trebuia ca lucrurile să vină firești în direcția asta, nicidecum să fie un scop pentru a-i încânta pe cei din jur.

Citește și: Vedete care au îndurat foame și lipsuri: Fuego: «Stăteam şi o zi întreagă nemâncat». Paula Chirilă: «Nu aveam bani de mâncare»

Este posibil, de altfel, ca artistul să nu își dorească un astfel de angajament, asta până când, așa cum a zis și fosta iubită, să fie un lucru pe care să-l simtă cu adevărat.

Cei doi parteneri au păstrat însă o relație de prietenie, de-a lungul anilor, însă susțin că nu mai poate fi vorba de o împăcare. De atunci, niciunul nu s-a mai afișat public cu altă persoană, zvonuri existând de posibili parteneri, însă nu au dorit să facă relațiile publice.

Vezi și: EXCLUSIV Marina Voica, plină de energie la 85 de ani şi 36 de kg! Și-a lansat cartea într-o biserică, a dat interviuri și autografe, ca o divă

Este cunoscut faptul că Paul Surugiu este o persoană discretă, care nu vorbește foarte multe despre viața sa, familie și prieteni, fiind focusat și dorind să se remarce doar prin cariera de artist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net