De necrezut! Cine e femeia cu care se iubește Cristi Minculescu? Ea este cea care i-a luat locul nevestei

2 noiembrie 2022 12:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, a divorțat de soția sa, Rodica, după un mariaj care a durat peste 30 de ani. Se zvonea de ceva timp că în viața artistului există o altă femeie, însă acum există și dovada, Minculescu fiind surprins în compania noii sale iubite, într-un parc din Capitală. 

Cristi Minculescu, 63 de ani, îndrăgitul solist al trupei Iris, a luat publicul prin surprindere când a decis să divorțeze de Rodica, femeia alături de care a petrecut peste 30 de ani din viață, cei doi având copii gemeni. 

Fosta soție a lui Minculescu s-a mutat definitiv în Germania, așa că artistul și-a găsit alinarea în brațele unei alte femei. Nici nu a trebuit să caute prea departe, căci cea care l-a captivat pe rocker este chiar managerul trupe Iris de ani buni. 

Minculescu apare în mai multe imagini alături de noua sa dragoste, aceștia simțindu-se deosebit de fericiți.

Cristi Minculescu și-a schimbat look-ul și și-a făcut TikTok

Solistul a depășit problemele de sănătate și se simte pe val. Minculescu și trupa Iris au susținut mai multe concerte anul acesta, iar artistul a făcut recent o schimbare de look foarte importantă, a renunțat la pletele de rocker. De asemenea, Cristi Minculescu dorește să țină pasul și cu noua generație, așa că și-a făcut chiar și un cont de TikTok. 

„Am avut săptămâni cu show-uri de luni până duminică, fără pauză, dar nu ne plângem. Nu există loc în care să ne simțim mai bine decât pe scenă. A fost o vară plină, iar acum urmează perioada sărbătorilor de iarnă, care este la fel. Poate după Revelion să reușim să ne odihnim puțin.

Mă simt foarte bine, într-adevăr, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate și binedispus, mai ales că am și un nou look. Am luat cu asalt și TikTok-ul. Trebuie să mă urmăriți”, a declarat Cristi Minculescu în presă.

Fosta soție a lui Cristi Minculescu i-a donat artistului o parte din ficat

Cristi Minculescu și fosta soție, Rodica, au trăit o poveste de dragoste unică. Cei și-au fost alături la bine și la greu timp de peste trei decenii, iar cel mai greu moment a fost atunci când artistul a fost diagnosticat cu boală hepatorenală ereditară, iar singura lui salvare a fost un transplant de ficat. 

Rodica, care se stabilise de ceva vreme în Germania, i-a sărit imediat în ajutor și i-a donat artistului o parte din ficatul ei. 

"Rodi a crezut foarte mult că mă poate salva, neştiind că e compatibilă. A insistat să facă analize şi s-a constatat că se poate! Noi eram pregătiţi pentru orice, în Germania ni s-a explicat ca la copiii de trei ani ce implică. Ni s-a făcut chiar desen! Ne-au spus că sunt trei variante: scăpăm amândoi, unul sau nici unul. Suntem destinaţi să fim împreună”, a povestit Cristi Minculescu pentru revista VIVA, în 2012. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe