Decizia luată de Laura Cosoi înainte să nască: „M-am gândit că este un moment bun”

17 iulie 2024 8:17   Vedete românești

Laura Cosoi urmează să devină mămică pentru a patra oară. Înainte să nască, artista a luat o decizie complet neașteptată cu privire la fiicele sale, Vera și Rita. Se pare că, aflată în ultimul trimestru de sarcină, Laura Cosoi face ultimele pregătiri înainte de a-și întâmpina cel de-al patrulea copil.

Laura Cosoi, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, se află în ultimul trimestru de sarcină și așteaptă cu nerăbdare ziua în care îl va ține în brațe pe cel de-al patrulea copil. Însă, înainte să nască, actrița a luat o decizie neașteptată. A mărturisit, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, că a decis să își trimită fiicele mai mari, Vera și Rita, într-o tabără, pentru a se putea concentra pe ultimele pregătiri înainte de naștere.

Cu toate că inițial i s-a părut cea mai bună variantă pentru ea, a recunoscut că se gândește acum că ar fi fost mai bine dacă fetițele ar fi fost alături de ea în această perioadă importantă.

„Mă bucur că măcar sunt împreună”

„Am lăsat fetele să plece în tabără. Mă refer la Vera (4 ani – prima tabără din viața ei) și Rita (6 ani – a treia tabără din viața ei) și mă bucur că măcar sunt împreună. M-am gândit că este un moment bun.

Ca să fiu mai liniștită în perioada asta. Deși Lara mă solicită, fiindcă vrea să fie doar cu mine. În fine, ideea este că, deși credeam că am nevoie de liniștea asta, mi-am dat seama că mi-ar plăcea ca fetele să fie cu mine când minunea minunată vine pe lume. Să ne bucurăm împreună, să stăm îmbrățișate în această mare așteptare…”, este mesajul publicat de Laura Cosoi, pe pagina sa personală de Facebook.

Laura Cosoi (42 de ani) este pe ultima sută de metri cu sarcina. Actrița urmează să nască natural și a reușit să țină încă secret dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel, așa că surpriza o să fie de proporții.

Mai multe