Decor de vis la petrecerea de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană!

7 august 2022 6:10   Vedete românești

Fericire mare în familia Mihaelei și a lui Mircea Geoană! Fiica lor, Ana Maria Geoană s-a bucurat din plin de un eveniment mult așteptat în viața ei.

Azi au apărut în mediul online și pe social media câteva poze de la petrecerea de logodnă a acesteia cu alesul ei, Garrett Cayton, eveniment ținut destul de secret și organizat joi, cu mare fast, la Palatul Mogoșoaia, într-un cadru de poveste! Tinerii au fost cu zâmbetul pe buze, la fel și părinții fetei, Mihaela și Mircea Geoană.

Citește și: Mihaela Geoană, apariție sclipitoare la logodna fiicei sale, Ana! „A spus da celui mai bun bărbat”

Frumoasa fiica a lui Mircea Geoană a radiat de fericire la petrecerea ei de logodnă și a optat să îmbrace cu această ocazie o rochie lungă, prețioasă, de culoare albă, cu o capă albă peste, în timp ce logodnicul său a optat pentru un costum gri și cămașă albă. 

Ana Geoană a avut o petrecere ca-n basme la logodna cu americanul Garrett Clayton

Fiica secretarului general adjunct al NATO, a fost cerută în căsătorie chiar de 1 martie, de Mărțișor, în America, atunci când a primit un superb inel cu diamante de la iubitul său, un om de afaceri american. La cei 26 de ani ai săi, Ana Geoană are o viață frumoasă înainte, părinții săi fiind extrem de mândri de ea.

Uite ce ți-am mai pregătit: Ce afaceri are Ana Maria, fiica sotilor Geoana

 La petrecere au fost prezenți aproximativ 120 de invitați, din România și Statele Unite, acolo unde viitorii miri s-au cunoscut și locuiesc în prezent. Garrett Clayton a studiat la aceeași universitate de prestigiu ca fiica fostului candidat la prezidențiale, Mircea Geoană, și provine dintr-o familie foarte bună.

„I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îți promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta”, a scris Ana Geoană pe Instagram, pe data de 1 martie, când a fost cerută în căsătorie. Mama ei, Mihaela Geoană, confirmă cele spuse de fiica sa și este de părere că Ana a ales cel mai bun bărbat pentru a-i fi soț. Rămâne de văzut, însă, când și unde va avea loc nunta.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Mai multe