Deea Maxer confirmă relația cu noul iubit! Cum arată bărbatul cu care l-a înlocuit pe Dinu Maxer

8 mai 2023 18:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

18 ani de iubire au devenit doar o amintire în viața fostului cuplu Dinu și Deea Maxer. Vestea despărțirii lor a venit ca un șoc în rândul multora, însă decizia celor doi de a merge pe drumuri separate a fost una definitivă. Acum, la doar câteva săptămâni de la divorț, Deea Maxer a recunoscut că iubește din nou, confirmarea zvonurilor apărând la doar câteva zile după ce s-a postat pe Instagram cu un bărbat misterios. 

Recent, fosta jumătate a lui Dinu Maxer a mărturisit pentru Antena Stars faptul că iubește din nou și a început o relația cu un alt bărbat. 

Deea Maxir confirmă noua relația, după divorțul de Dinu Maxer 

Frumoasa brunetă pare că a depășit divorțul de tatăl copiilor ei și a mai dat o șansă iubirii. Recent, ea a confirmat că și-a refăcut viața, menționând că nu își dorește prea multe discuții pe marginea acestui subiect. 

În urmă cu doar câteva zile, Deea Maxer s-a afișat într-un club din Capitală alături de un bărbat, despre care a mărturisit că este iubitul ei. 

„Da, este iubitul meu. Mai mult nu vreau să comentez”, a confirmat Deea Maxer, conform sursei menționate. 

Fosta soție a lui Dinu Maxer are parte de un tratament romantic 

De romantism, iubire și atenție a dat dovadă noul iubit al Deei Maxer, Robert având grijă să o trateze cum merită pe femeia iubită. 

În urma unei călătorii în țară cu turul de beauty, după 5 zile în care nu i-a fost aproape iubitului ei, acesta a așteptat-o așa cum trebuia, oferindu-i flori. Vedeta a mărturisit o mică parte din gesturile romantice ale iubitului ei, însă nu a dorit să ofere prea multe informații. 

„Întoarsă după o săptămână plecată în țară cu turul de beauty din care fac parte, m-am întors acasă după 5 zile, și da, am fost așteptată cu flori, dar nu o să-ți răspund mai mult de atât, de la cine le-am primit”, mai spunea ea, conform Cancan, acum ceva timp. 

Mai multe