Dezamăgirea de care a avut parte Ruby în primele zile ale anului. Detaliile întâmplării care au întristat-o profund pe artistă

4 ianuarie 2024 9:57   Vedete românești

Artista Ruby, cunoscută pentru energia sa debordantă și prezența scenă, a avut parte de o început de an dificil, marcat de o întâmplare care i-a adus dezamăgire și durere sufletească. În ciuda optimismului său caracteristic și a activităților intense din viața sa, anul 2024 a debutat cu o experiență care a lăsat-o profund afectată.

Ruby, care își împarte viața între scena muzicală și momentele de intimitate acasă, petrecând timp alături de bunica sa și animăluțele de companie, a fost zguduită de un eveniment care a frânt părți ale optimismului său. Artista, cunoscută pentru relația deosebit de frumoasă cu bunica sa și pentru iubirea sa față de animale, a trăit o dezamăgire puternică la începutul anului.

Într-o postare pe rețelele sociale, Ruby a exprimat durerea și dezgustul său, exclamând: „EDUCAȚI-VĂ EMOȚIONAL, MONȘTRILOR!!!!!!” Aceste cuvinte au reflectat frustrarea și impactul profund pe care l-a avut evenimentul asupra artistei.

Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe