Ruby a făcut anunțul despre sarcină! Artista a ținut să se afle de la ea: „Anul ăsta...”

Ruby, una dintre cele mai de succes cântărețe din industria muzicală românească reuștește să-și ia fanii prin surprindere cu fiecare apariție. Și nu, de data aceasta nu a optat pentru o ținută sexy, așa cum ne obișnuise, ci a ales să poarte o rochie largă, specifică femeilor însărcinate. 

Ruby, una dintre cele mai apreciate cântărețe / foto: Social media
Ruby, una dintre cele mai apreciate cântărețe / foto: Social media

Este sau nu însărcinată Ruby? Mulți internauți s-au întrebat acest lucru după ce a văzut imaginea postată de cântăreață. Ea a vorbit despre o posibilă sarcină și a mărturisit care a fost motivul pentru care a purtat, de fapt, o astfel de rochie. 

Ruby: „Din 2020, am început să slăbesc foarte tare”

Cântăreața a oferit un răspuns clar: nu este însărcinată! Totuși, mai rămâne o întrebare: de ce a postat o astfel de imagine. 

În cel mai recent interivu oferit presei, Ruby a mărturisit că nu este însărcinată. Cât despre rochia purtată, vedeta a explicat că în ultimul timp a început să aibă oscilații de greutate. Nu și-a dorit să decât să pună câteva kilograme în plus pentru a se simți mai bine, iar rochia purtată i-a evidențiat burta. Adevărul e că artista mâncase câteva dulciuri înainte de filmarea de la Pro TV, astfel că se aștepta să la astfel de speculații. 

Imaginea cu care Ruby și-a surprins fanii / foto: Social media
Imaginea cu care Ruby și-a surprins fanii / foto: Social media

„Nu sunt însărcinată, aș fi postat imediat poze cu burtica. Rochia pe care am avut-o la filmările de la Pro Tv era cea pe care mi-o făcusem pentru nunta lui Smiley și am zis s-o mai port o dată. A fost printre puținele evenimente în care am purtat ceva larg. M-am și îngrășat puțin. E ceva ce mi-am dorit, eram schiloadă, subnutrită. Eram schelete. Am puțină burtică atunci când mănânc înainte de evenimente.

Din 2020, am început să slăbesc foarte tare. Iar anul acesta m-am ambiționat și mi-am zis gata, s-a terminat cu schilodenia. Ce-i drept, am mâncat mai multe dulciuri intenționat, pentru că știam că o să se vadă”, a vorbit Ruby, într-un interviu cancan.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net